Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Behörigheter CSN

Nu är det dags att kontrollera vilka personer på din skola som har behörighet till Mina tjänster – CSN:s webbtjänst för utbildningsanordnare.

Kontrollen ska göras i behörighetsverktyget Identity Manager av den som är behörighetsadministratör på skolan. Du hittar Identity Manager på http://www.csn.se/ under ”utbildningsanordnare och vägledare”.

Identity Manager

I Identity Manager ser du vilka personer på skolan som rapporterar utbildnings- och studerandeuppgifter. Det är viktigt att rätt person på skolan har behörighet till rätt tjänst.

Om uppgifterna inte stämmer

Om din skola har uppgifter om användare som inte stämmer ska du ändra det i Identity Manager. Där lägger du också till nya användare. Kom ihåg att tilldela den nya användaren behörighet. Behörigheten är personlig och får inte övertas av någon annan.

Behöver du ta bort eller lägga till ny behörighetsadministratör eller rektor, måste du kontakta CSN. Kontaktuppgifter till din skolas kontaktperson på CSN och vår användarhandbok hittar du i Identity Manager, under fliken Kontakta oss.

Rapporterar din skola uppgifter om studerande på grundskole- och gymnasieutbildningar till CSN i Studeranderapportering i Mina tjänster?

Om du vill beställa eller ändra en behörighet till tjänsten Studeranderapportering, ska du göra det på blanketten "Beställning av behörighet för studeranderapportering", precis som förut. Dessa behörigheter administreras av CSN:s behörighetsadministration i Sundsvall.

Sidan uppdaterades: