Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Frida Plym Forshell, tillförordnad arbetsmarknadsdirektör

Sedan den 1 september 2017 är Frida ny tillförordnad arbetsmarknadsdirektör för Arbets- och företagsnämnden. Här presenterar hon sig lite närmare.

Hej,

Vad roligt att få ta rollen som tillförordnad arbetsmarknadsdirektör. Jag bor i Nacka, är civilingenjör och kommer närmast från en anställning som avdelningschef och medlem i Generaldirektörens ledningsgrupp på Patent- och registreringsverket (PRV). Det har gått 18 år sedan jag började på PRV och jag har under den tiden avverkat en kortare tid som handläggare och därefter ett flertal olika operativa och strategiska chefsroller. Jag trivs med att arbeta i den offentliga sektorn och att göra nytta för Sverige och dess invånare, både på kort och lång sikt.

När flyktingströmmen ökade för ett par år sedan engagerade jag mig i integrationsfrågor, bland annat genom organisationen Kompis Sverige. Nu har jag fått möjlighet att även bidra genom mitt arbete, vilket känns både stimulerande och utmanande! Jag brinner för att tillsammans med medarbetare och kollegor driva ett smart, effektivt och hållbart integrationsarbete som förhoppningsvis kan bidra till lösningar på andra samhällsutmaningar.

Nu närmast är det två frågor som ligger högst på dagordningen; att ”lära känna” arbets- och företagsenheten, etableringsenheten och den verksamhet som vi bedriver samt att sätta mig in i vilka mål vi har inom Arbets- och företagsnämnden och hur väl vi möter dem. Parallellt med det så hoppar jag in i alla externa sammanhang och samarbeten där Malin Westerback har deltagit – en rejäl rivstart med andra ord!

Med vänlig hälsning,
Frida Plym Forshell

Sidan uppdaterades: