Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Svensk markservice söker praktikanter

Svensk markservice är ett stort bolag inom park- och trädgårdsskötsel som just nu är verksamma i Nacka. De utför nu arbete på uppdrag av Nacka kommun och erbjuder praktikplatser på olika arbetsplatser i kommunen.

Nacka kommun har som krav när företag ingår avtal att de ska kunna erbjuda praktikplatser. Företaget har ett avtal med Nacka kommun och driver flera olika verksamheter där många olika tjänster och arbetsområden ingår. De kan nu erbjuda flera praktikplatser med behov för både yrkeskunniga och intresserade personer. Praktikanterna kommer att arbeta tillsammans med de anställda på företaget för att lära sig olika yrkesroller inom en arbetsplats. I arbetsuppgifterna ingår trädgårdsarbete, rensa ogräs, klippa gräsmattor, hantera träd och buskar och använda olika redskap och verktyg.

Villkor

Företaget erbjuder flera praktikplatser på heltid (40 timmar/veckan) och praktikens längd är på tre månader med chans till förlängning. Praktiken startar i februari-mars 2018. Kandidaten ska vara intresserad, motiverad och ha viljan att lära, vara ordningsam och passa tider samt kunna hantera det svenska språket så pass bra att det fungerar på en arbetsplats. Arbetsgivaren ser gärna sökanden med olika bakgrund och ursprung.

Företaget anställer regelbundet till olika yrkesroller inom sina verksamheter men anställning är inget löfte efter praktiken.

Har Du kunder som är intresserade av att lära sig mer om parkskötsel?

Kontakta oss så berättar vi mer:
Tomas Haraldsson, arbets- och företagsenheten, Nacka kommun
Telefon: 08-718 88 29
E-post: tomas.haraldsson@nacka.se

Sidan uppdaterades: