Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Framtidsdialog Nacka

Spelregler för dialogen

Tänk på att hålla god samtalston och respektera varandra, tillsammans skapar vi samtalsklimatet.

Alla är välkomna att delta i Framtidsdialog Nacka – oavsett om du bor i Nacka eller inte. Alla bidrar med värdefulla tankar och idéer som kan leda till nya dialoger under året. Nacka kommun står bakom samtalen, men det är tillsammans som vi skapar framtidsdialogen.

När vi säger framtiden, vad menar vi då? Vi har valt att inte sätta något tidsspann då det kan begränsa diskussionen. Vi överlåter i stället åt dig att sätta tidsperspektiv när det är relevant. Det kan vara förslag på kort sikt (0-5 år), medellång sikt (10-20 år) eller visioner som har längre perspektiv än så.

För felanmälan och frågor av aktuell karaktär, hänvisar vi till felanmälan och våra vanliga kontaktvägar. Här hittar du felanmälan och kontaktuppgifter till kommunen.

Som i alla samtal respekterar vi varandra och varandras åsikter – och vi tänker på att alltid hålla en god ton. Vi förbehåller oss rätten att redigera eller ta bort olämpliga eller olagliga inlägg. Din kommentar får inte innehålla sekretessbelagda uppgifter, personangrepp, kränkande uttalanden, svordomar, rasistiska uttalanden eller annat som är stötande. Spam och reklam tolereras inte och plockas bort.

Om inget annat anges deltar alla som individer i dialogen, inte som representanter. I Vocean kan du skriva på 90 av världens största språk, som då översätts till svenska för oss.

Dialogen utgår från kommunfullmäktiges beslut, som du kan läsa här.

Sidan uppdaterades: