Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

För dig mellan 18 och 35

Sugen på att träffa folk i din ålder för att hänga, käka eller dra iväg på aktiviteter? I pipeline ligger ett besök på Stockholms katthem, Parkteatern och picknic. Listan blir längre och längre. Vad skulle du vilja hitta på ?

Varje tisdag 17.00 träffas Unga vuxna på Café Lyktan i Björknäs. Vi hänger, lagar och äter nåt och planerar för vilka aktiviteter vi vill åka iväg på. Finns ingen direkt brist på förslag! Allt ifrån gokart, bio och grafitti till grillkvällar, teater, konserter och resor. En del har vi avverkat men vi får nya idéer hela tiden.

Vill du vara med? Nog finns det nåt du har tänkt att du vill göra men som inte blivit av? Nu kan du få både sällskap och draghjälp. Allt är gratis - både fika, käk och aktiviteter och vårt motto är Det mesta är möjligt tills motsatsen är bevisad!

Ett förslag på tapeten för nån vecka sen var att besöka Stockholms katthem. Vi tänkte åka dit framöver. Har du lust att hänga på?

Vi har en sluten facebookgrupp som heter Unga vuxna i Nacka där vi håller kontakt mellan träffarna. Du kan söka medlemskap hos Laura Lyktan Träffpunkten på fejjan.

Våra träfflokaler är öppna varje vardag för alla åldrar och dit är du ju självklart också välkommen. Kolla aktivitetskalendern längre upp på sidan så ser du lite av vad som händer där.

Det vi har gemensamt för Unga vuxna är förutom ålder egen erfarenhet av att inte alltid vara på topp. En del har diagnoser - andra inte och det spelar ingen roll. Det viktiga är att du får vara den du är och bli en av oss som alla är olika. Det är högt i tak och stämningen är inkluderande.

Hör gärna av dig eller droppa bara in på en spontanfika.

Kontakt: Laura 070-431 83 54 eller laura.youssefi@nacka.se

Välkommen!

Sidan uppdaterades: