Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Gålölägret 2018

Årets Gålöläger startar måndag 13 augusti. I år finns möjligheten att stanna till fredagen eller stanna endast halva veckan. Därför har vi fortfarande plats att erbjuda.

Puh! Det har varit en het sommar som verkar lyfta på locket nästa vecka med något svalare temperaturer. Kanske blir det varmare i vattnet än på land?

Du har fortfarande möjlighet att komma med då några valt att stanna halva veckan. Priset för hela veckan är 850 kronor och för tre dagar 425 kronor. För det får du eget rum och helpension. Lunch och middag servas i restaurang. Frukost och fika fixar vi själva i storstugan. Dessuton blir det lite extra festligheter torsdag kväll. Vill du hoppa på kontakta Torun 070-431 87 24.

På onsdagen ordnas dagsutflykt. En kan välja mellan att köpa lunch i restaurangen eller ta med eget att tillaga i köket. För plats i vår buss kontakta Marcelo 070-431 68 15.

Inspirerade av att många vill leva och äta hälsosammare finns nu alternativ till det söta och feta till frukost, mellanmål och fikor. Det finns vegetariska, veganska, gluten- och laktosfria alternativ. Korgarna med frukt och grönsaker är större och godiset är av det nyttigare slaget. Utöver de dagliga lättgympapassen finns stavar att använda vid skogspromenaden och bastu med dopp för dig som önskar.

Hälsotemat tar vi med då vi åker hem. Under hösten startar en Hälsocirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Där tar vi upp de teman som ni deltagare tycker känns viktiga. Om intresse finns hoppas vi på att så småningom göra en kortare hälsoresa tillsammans. Det kostar inget att vara med. Kontakta Brith 070-431 60 21 om du är intresserad och vill veta mer.

Välkommen!

Sidan uppdaterades: