Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kungliga myntkabinettet torsdag 4 augusti. För dig som vill veta mer om gamla pengar och dagens privatekonomi.

Vill du ha stöd med din ekonomi? Kungliga myntkabinettet visar inte bara gamla mynt. Här får du förklaring till varför dina pengar blir mindre värda och maten dyrare – inflation.

Vi ses utanför Pressbyrån på Slusstorget 13.00. Vill du komma med så skicka SMS till 070- 431 99 38 senast onsdag. Glöm inte skriva vem du är. Det är gratis att komma med.

För oss som inte är ekonomiskt oberoende är vardagsekonomin nåt vi behöver tänka på. Hur mycket blir över när räkningarna är betalda? Kan jag unna mig nåt extra? Har jag ens råd med det jag verkligen behöver? Hur får jag pengarna att räcka?

Vår psykiska och sociala hälsa har så klart koppling till ekonomin. Vem känner sig trygg när pengarna sinar innan nästa utbetalning?

Oavsett om du bara är historiskt intresserad av mynt eller har funderingar över din ekonomi så kan denna aktivitet vara nåt för dig.

Vill du ha stöd med din ekonomi? Alla boendestödjare och vi som jobbar på träfflokal kan hjälpa dig att komma i kontakt med någon i kommunen som kan hjälpa dig .

Välkommen!

Sidan uppdaterades: