Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Söker du jobb inom vård och omsorg?

Är du över 18 år och vill ha ett viktigt och meningsfullt arbete där du gör skillnad? Vi söker alltid engagerade vikarier till LSS, socialpsykiatri och äldreomsorg och just nu rekryterar vi även till sommarvikariat i alla våra verksamheter. En sommar hos oss ger dig erfarenheter för livet.

Du är viktig!

Arbetsuppgifterna och vad som krävs för att kunna söka jobben ser lite olika ut beroende vilken tjänst det är. Gemensamt för alla är att du får jobba med barn, unga, vuxna och äldre som verkligen behöver dig. Du gör ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag.

Olika anställningsformer

Vi erbjuder timanställning utifrån arbetsplatsernas behov vid korttidsfrånvaro men också längre månadsvikariat.

  • Som timanställd väljer du själv när du vill jobba och får förfrågningar utifrån din tillgänglighet.
  • Har du längre vikariat med månadslön erbjuds du att arbeta utifrån ett schema och du kan själv välja om du vill jobba heltid eller deltid, enligt vår flexibla arbetstidsmodell.

Sommarjobb

Till varje sommar rekryterar vi alltid ett stort antal vikarier. Rekryteringen till sommaren 2023 är i full gång och aktuella sommarvikariat som finns att söka publiceras löpande under lediga jobb.

Ett jobb hos oss ger dig bred erfarenhet

Vi bemannar och rekryterar till samtliga arbetsplatser inom vård och omsorg med Nacka kommun som arbetsgivare. Det innebär att du har stora möjligheter att prova på och få en bred erfarenhet av olika arbeten inom vård och omsorg när du arbetar hos oss.

Sidan uppdaterades: