Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Söker du jobb inom vård och omsorg?

Är du över 18 år och vill bli en av våra viktiga vikarier? Vi söker alltid engagerade vikarier till LSS, socialpsykiatri och äldreomsorg och det finns många olika tjänster att söka.

Du är viktig!

Arbetsuppgifterna och vad som krävs för att kunna söka tjänsterna ser lite olika ut beroende vilken tjänst det är. Gemensamt för alla är att du får jobba med barn, unga eller vuxna som behöver dig. Du gör ett meningsfullt arbete där du verkligen behövs och är med och gör skillnad i någons vardag.

Olika anställningsformer

Vi erbjuder timanställning utifrån arbetsplatsernas behov vid korttidsfrånvaro men också längre månadsvikariat.

  • Som timanställd väljer du själv när du vill jobba och får förfrågningar utifrån din tillgänglighet.
  • Har du längre vikariat med månadslön erbjuds du att arbeta utifrån ett schema och du kan själv välja om du vill jobba heltid eller deltid, enligt vår flexibla arbetstidsmodell

Sommarjobb

Inför sommaren rekryterar vi alltid ett stort antal sommarvikarier. Rekryteringen till kommande sommar påbörjas i december året innan.

Ger dig bred erfarenhet

Här kan du skaffa dig en bred erfarenhet av olika arbeten inom vård och omsorg. Stab kompetensförsörjning bemannar och rekryterar till samtliga arbetsplatser inom vård och omsorg med Nacka kommun som arbetsgivare.

Sidan uppdaterades: