Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Medarbetare som trivs

Myrsjö rektorsområde har cirka 550 medarbetare och alla bidrar direkt eller indirekt till barns och elevers utveckling och lärande. Alla vi som arbetar i rektorsområdet har en vilja att använda vår kompetens för att göra det bästa för barn och elever. Varje medarbetares insats är viktig.

För att lyckas i arbetet behöver vi samarbeta och ge medarbetare möjlighet att bidra till att utveckla verksamheten. Vi har högt i tak och är prestigelösa.

Eftersom vi är en stor verksamhet så finns det goda möjligheter att kompetensutvecklas tillsammans med kollegor med samma uppdrag. Ibland gör vi gemensam kompetensutveckling för en hel enhet eller till och med hela rektorsområdet och ibland sker kompetensutveckling i mindre grupper - allt beroende på vilka behov som framkommer i vårt systematiska kvalitetsarbete.

Många medarbetare har arbetat länge i våra verksamheter vilket vi tar som ett kvitto på att man trivs och får möjlighet att utvecklas. Ibland har vi behov av att rekrytera och då hittar du våra annonser på www.nacka.se/lediga-jobb

Om vi inte har någon tjänst ute just nu så är du välkommen att skicka in en spontan ansökan via e-post till oss.

Sidan uppdaterades: