Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om Myrsjö rektorsområde

I Myrsjö rektorsområde ingår Myrsjöskolan, Orminge skola, Sågtorpsskolan, Myrsjö anpassade grund- och gymnasieskola, Myrsjö resursskola, Alabasterns förskola, Bagarsjöns förskola, Chrysolitens förskola, Korallens förskola, Kummelnäs förskola, Kulingens förskola, Källans förskola och Östbacka förskola.

Einar Fransson

Produktionsdirektör med övergripande ansvar för Nackas kommunala skolor och förskolor

"Vårt mål är att ta fram den maximala potentialen hos alla barn och elever varje dag."

Olof Andersson

Rektor för Myrsjö rektorsområde

Vi utvecklar ständigt verksamheten för att barn och elever ska trivas och lära sig så mycket som möjligt.

Myrsjö rektorsområde erbjuder en utbildning med mycket hög kvalitet hela vägen från förskola till årskurs nio. Vi sätter fokus på lärande och trygghet. Vår rektor har ett tydligt strategiskt ansvar för den pedagogiska utvecklingen inom hela rektorsområdet och de biträdande rektorerna ansvarar för den dagliga operativa verksamheten på våra skolor och förskolor. I rektorsområdets verksamheter går nästa 3000 barn och elever och rektorsområdet har cirka 550 medarbetare.
Så här arbetar vi med den pedagogiska utvecklingen

Målet är att erbjuda en undervisning och omsorg som ger maximal utveckling för alla barn och elever, att lärare och pedagoger ska utvecklas i sin profession samt att vi ska ha en effektiv samordning för våra barns och elevers bästa.

Myrsjö rektorsområde ingår i Nackas kommunala skolor och förskolor. Nackas kommunala skolor och förskolor ska vara det främsta alternativet för Nackaborna och hos oss ska alla barn och elever utvecklas maximalt varje dag. Läs mer om Nackas kommunala skolor här.

Sidan uppdaterades: