Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

NES

.

Nacka Education Summit 2019 - en mässa du inte vill missa

Nacka april 2019

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare på enheterna som gjorde mässan genom inspirerande montrar och miniföreläsningar. Tack också till alla föreläsare från när och fjärran och företagen som ställde ut. Inte minst vill vi tacka dig som fyllde mässlokalen genom ditt besök på NES!

/Projektgruppen för NES

Nacka Education Summit 2019 i NackaStrandsmässan den 21 mars

Dagen är fullspäckad med föreläsningar, seminarier och workshops. Våra medarbetare, inbjudna föreläsare och utställare erbjuder spännande aktiviteter och nätverkande. Kom och se hur vi inom Nackas kommunala skolor visar och sprider goda exempel utifrån vårt motto Våga göra - Våga dela. Mässan bjuder på ett innehåll kring skola och förskola som är varierat ämnes- och innehållsmässigt. Som besökare kommer du garanterat att hitta det som passar dig! Mässan är till för dig som vill utvecklas och inspireras av en kommun som ligger i framkant!

Öppet 9:00 - 16:30, därefter After work

Fritt inträde, fria aktiviteter, workshops och massor av föreläsningar i stora mässhallen Metallgjuteriet!

Till föreläsningarna i Monteringen och på Övre plan behöver du anmäla dig. Du som anmäler dig här på länken nedan får mail av oss där du kan anmäla dig till föreläsningar.
Obs! I dagsläget nu i mars finns få platser kvar så ta i stället del av alla föreläsningar på torgen i stora mässhallen. Du kan välja och vraka och vara i tid för att säkra din plats. www.nacka.se/nes/torg

Anmäl dig här:

Anmälan för dig som är extern besökare

Våra egna medarbetare anmäler sig via ett utskick vi gör i mitten på februari.

Vi syns på Twitter under #NesNacka
Frågor? Skriv till: nackaskommunalaskolor@nacka.se