Hoppa till innehåll

.


Nacka Education Summit 2017 - en mässa du inte vill missa

Den 29 mars mellan 09:30 - 18:00 kommer det att sjuda av liv i NackaStrandsMässan.

Nacka Education Summit är en inspirationsdag arrangerad av Nackas kommunala skolor.

Anmälan för medarbetare: Anmälningsformuläret är nu stängt. Du kan fortfarande anmäla dig via e-post: nackaskommunalaskolor@nacka.se

Anmälan för besökare: http://px.nu/394fx

På NES nätverkar du tillsammans med våra pedagoger, skolledare, politiker och många andra inbjudna från olika kommuner och organisationer runt om i Sverige.

Nackas kommunala skolor är en av landets främsta skolkommuner och placerar sig år efter år högt i nationella mätningar. Bidragande till detta är naturligtvis våra pedagoger inom förskola och skola som gör ett fantastiskt arbete varje dag tillsammans med våra barn och elever.

Det blir föreläsningar och olika happenings. Våra skolor och förskolor visar upp sin verksamhet och håller miniföreläsningar och workshops i sina montrar. Det kommer att vara en bred palett alltifrån hur man jobbar med utepedagogik till hur man jobbar med avancerad teknik. Runt om i lokalen finns aktivitetstorg där vad som helst kan hända: Du kanske vill gå på trumkurs eller tävla med robotar. Lekfulla överraskningar väntar i montrar och på oväntade håll i lokalen!

Under dagen kommer det också vara utdelning av Kvalitetspriset Fjädern med seminarier där våra pristagare berättar om sitt arbete. Du kommer också att få möta de förskollärare som genomgått Aretes Meriteringsprogram för särskilt yrkesskickliga lärare. Genom Våga göra - Våga dela bejakar vi kreativitet och uppmanar till att våga göra för att stimulera barns och ungdomars lärande.

Alla verksamma och alla som har intresse av skola och förskola är välkomna att besöka mässan! Vi bjuder in våra grannkommuner och vännerna på sociala medier är självklart också välkomna.

För frågor använd kontaktformulär eller maila: nackaskommunalaskolor@nacka.se

Vi syns på Twitter under #NesNacka

Nes nytt

Nyhet och bildspel från NES

Gå till Nackas kommunala skolors hemsida!

Delta i tipsrunda

I våra montrar har vi placerat ut en tipsrunda med 20 frågor där du kan lära dig mer om vår kommun. Alla lagliga medel är tillåtna för att ta reda på rätt svar, vissa frågor är knivigare än andra!

Våra konferencierer

Välkommen!

Mitt Nacka

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

  • Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.