Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Kontakt

Linda Hindell

Rektor Bitr

Olof Andersson

Rektor

Gustaf Stokat

Rektor Bitr

Sågtorpsskolan ligger naturskönt belägen vid Sågsjön i Saltsjö-Boo, Nacka kommun, en skola med varm och välkomnande atmosfär. Närheten till naturen ger fantastisk miljö som vi använder oss av i verksamheten.

På skolan går ca 530 elever från förskoleklass upp till åk 6. Vi har 21 klasser som arbetar åldershomogent både i undervisningen och i fritidsverksamheten åk F-3. Vi har även Klubbenverksamhet åk 4-6. Här arbetar ca 70 medarbetare med hög kompetens och stort engagemang.

På Sågtorpsskolan arbetar vi tillsammans för våra elevers lärande, trygghet och glädje. Vi har fokus på likvärdigt, kvalitetssäkrat lärande där vi arbetar för att klimatet på skolan ska vara arbetsinriktat och tillåtande. Vi använder olika undervisningsmetoder- och material som ökar delaktigheten och lusten att lära.

På Sågtorpsskolan används modern teknik som ett naturligt redskap och stöd i undervisningen. Vi använder chromebooks som redskap i undervisningen. Alla elever i åk 4-6 har tillgång till egen enhet. Åk F-3 har god tillgång till iPads och chromebooks.

Vår egen skolrestaurang lagar maten från grunden där vi använder ekologiska produkter i stor utsträckning.

Sågtorpsskolan tillhör Myrsjö rektorsområde.

Sidan uppdaterades: