Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Medarbetare som trivs!

Inom Sickla rektorsområde utvecklas vi tillsammans och arbetar på nya sätt. Kollegialt lärande och pedagogisk utveckling genomsyrar våra verksamheter. Vi deltar också i de centrala utvecklingssatsningar som görs inom Nackas kommunala skolor med bland annat internationella samarbeten och forskningsprojekt .

Möt några av våra lärare och pedagoger

Daniel Lundin

Lärare i fritidshem Sickla skola

Jag trivs med att jobba på Sickla skola fritids, bland annat för att samarbetet mellan mina kollegor fungerar utmärkt!

Alla är måna om att hjälpa varandra och att få alla att må bra på arbetsplatsen.

Mia Ekström

Lärare

Jag arbetar på Vilans skola och trivs mycket bra med att vara i en trygg och stimulerande miljö som den här lilla skolan har. Här finns det kompetenta och engagerade medarbetare i alla arbetslag. Eftersom det är en liten skola, blir varje elev sedd och det skapar trygghet för alla. När jag undervisar är elevernas lärande i fokus och jag förmedlar att kunskap är roligt! Alla elever lär sig på olika sätt, därför varierar jag min undervisning med inslag av utepedagogik och kooperativt lärande. Vi har ett nära samarbete med Sickla skola som jag även har arbetat på tidigare. Samarbetet mellan skolorna gör att vi hela tiden utvecklar oss, lär av varandra och blir bättre på det vi gör, nämligen att få varje elev att utvecklas maximalt i sitt lärande med goda studieresultat.

Mikaela Lundqvist

Jag arbetar på Växthusets förskola i Sickla rektorsområde. Här finns möjligheter att utvecklas vidare, få inspiration, samarbeta och ta del av andra förskolors arbete inom rektorsområdet. Vi har stor tillgång till natur och kultur i närområdet och detta är något vi verkligen tar vara på i vårt arbete.

Sidan uppdaterades: