Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om Sickla rektorsområde

I Sickla rektorsområde ingår Sickla skola, Sickla anpassade grundskola, Växthusets förskola, Universums förskola, Vilans skola, Vilans förskola samt Modersmålsenheten i Nacka.

Einar Fransson

Produktionsdirektör med övergripande ansvar för Nackas kommunala skolor och förskolor

"Vårt mål är att ta fram den maximala potentialen hos alla barn och elever varje dag."

Sickla rektorsområde erbjuder en trygg barnomsorg och skolgång hela vägen från förskola till årskurs sex. Vi sätter verkligt fokus på lärandet. Vår rektor har ett tydligt strategiskt ansvar för den pedagogiska utvecklingen inom hela rektorsområdet och de biträdande rektorerna ansvarar för den dagliga verksamheten på våra skolor och förskolor.
Så här arbetar vi med den pedagogiska utvecklingen

Siktet är inställt på att erbjuda undervisning och omsorg som ger maximal utveckling för alla barn och elever, att lärare och pedagoger ska utvecklas i sin profession samt att vi ska ha en effektiv samordning för våra barns och elevers bästa. Utveckling, Handlingskraft och Omtanke är våra ledord.

Sickla rektorsområde ingår i Nackas kommunala skolor och förskolor. Nackas kommunala skolor och förskolor ska vara det främsta alternativet för Nackaborna och hos oss ska alla barn och elever utvecklas maximalt varje dag. Läs mer om Nackas kommunala skolor här.

Sidan uppdaterades: