Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Uppdaterad information om Coronaviruset

Hej

Här kommer aktuell information betr. Corona / Covid - 19:

Nackas kommun fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Ur ett smittskyddsperspektiv finns ingen anledning att friska elever/barn ska stanna hemma från skolan. Alla uppmanas dock att vara observanta och vid symptom som halsont, hosta och feber stanna hemma samt kontakta Vårdguiden 1177 för vägledning.

De elever i skolan som varit i smittdrabbade områden och av oro väljer att stanna hemma utan att ha sjukdomssymptom ska ansöka om ledighet samt kontakta sin mentor eller lärare för att komma överens om skolarbetet under hemmavistelsen.

I förskolan behöver Ni inte ansöka om ledigt om Ni önskar hålla era barn hemma - meddela bara förskolan att barnet inte kommer till förskolan.

Nackas kommunala skolor och förskolor följer utvecklingen noga och i den nuvarande situationen finns inte någon anledning att stänga några skolor eller förskolor.

Om du har frågor ska du i första hand konsultera Vårdguiden 1177. Du kan även ringa det nationella informationsnumret 113 13. Skolans elevhälsovård kan också svara på frågor.

Vi uppmanar alla att följa händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Mvh

Anne Sjö

Rektor

Sidan uppdaterades: