Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Utmärkelsen Lära

Lära är ett nytt pris för att uppmärksamma och hylla inspirerande pedagoger som är anställda vid Nackas förskolor eller skolor. De nominerade kandidaterna utses av Nackabor.

Älta rektorsområde har tre lärare som är nominerade!

Nominera Din favoritlärare i förskolan eller grundskolan.
Läs mer här: https://www.nacka.se/forskola-skola/lara/

Nominerade i Älta är:

Francisca Thomsen - Stavsborgsskolan

Francisca har bidragit till att alla elever har lärt sig mycket inom digitalisering. Hon har introducerat nya digitala läromedel för eleverna såsom quizlet, classroom och hangouts. Hon anpassar information från dokument, så att det finns i både lättläst och vanlig text. Eleverna kan då välja och utmanas på rätt nivå. Utan att hon ger svaren på en fråga så låter hon oss sitta i små grupper och diskutera den. Och om det är något en elev inte förstår så förklarar hon det enskilt tills man fattar!

Dylan Robertz och Christer Sjöberg - Sigfridsborgsskolan

Christer och Dylan har i ett teknikprojekt tillsammans med eleverna programmerat stegräknare. Dessa har systematiskt testats på idrotten och sedan förbättrats och utvecklats igen. Denna verklighetsnära uppgift har gett eleverna inblick i hur de påverkas av programmerade produkter och även utvecklat deras kunskaper inom just programmering. Ett mycket lyckat och engagerande ämnesövergripande projekt som involverar såväl digitalisering som rörelse!

Sidan uppdaterades: