Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Välkommen till Vårgärdets Kök

I Vårgärdets kök strävar vi efter att skapa en miljö där mat inte bara är en nödvändighet utan en upplevelse. Från det ögonblick du kliver in genom dörren omfamnas du av dofterna från färska örter och kryddor. Synen av vackert upplagda grönsaker och frukter möter dig, kanske en gryta som puttrar på spisen, och vår kock, Lotta Warman, som stolt och ödmjukt delar med sig av sin passion för matlagning.

Vår Filosofi

På Vårgärdet strävar vi efter att mat inte bara ska vara näringsrik, utan också hållbar för både människor och planeten. Genom att erbjuda måltider som är rika på grönsaker, ekologiska alternativ och lokalt producerade ingredienser, vill vi lära barnen vikten av att ta hand om vår miljö och att göra medvetna val när det gäller maten vi äter.

En Mångfald av Smaker

Vi tror på att stimulera alla sinnen vid måltiderna och uppmuntrar barnen att utforska matens mångfald. Med en variation av rätter som tillagas från grunden i vårt kök, från gröna alternativ till fisk och kött, strävar vi efter att tillfredsställa alla smaklökar och passa alla små magar.

Lotta Warman - Vår Kock

Sedan mars har vår nya kock, Lotta Warman, anslutit till Vårgärdets kök. Med en passion för matlagning och ett leende på läpparna välkomnar hon varje dag barnen till matbordet och är alltid redo att svara på deras nyfikna frågor om mat.

Sidan uppdaterades: