Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Tekniska störningar i passersystem till Nackas idrottshallar. Vi arbetar med att lösa problemet men troligtvis kommer det innebära problem med belysningen på Boovallen och Skuru IP, inpassering till sporthallar och tillgång till förråd och material i sporthallarna under helgen.

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Var uppmärksam på företag som erbjuder spolning av avlopp och ledningar

Nacka vatten och avfall har fått kännedom om att det är flera personer/företag som just nu erbjuder spolning och rengöring av avlopp och ledningar till privata fastighetsägare. Vissa utger sig för att samarbeta med Nacka vatten och avfall och Nacka kommun vilket inte stämmer.

Det har kommit till vår kännedom att företag kontaktar privatpersoner och fastighetsägare i Nacka och erbjuder eller har bokat in en tid för rensning och spolning av fastighetsägarens rör och ledningar. Nacka vatten och avfall utför inte arbeten hos privata fastighetsägare i enbostadshus och har inte gett någon annan ett sådant uppdrag. Ibland ringer företagen och bokar tid eller så kommer de oannonserade och vill bli insläppta. När de har spolat ledningarna har fastighetsägaren fått en faktura att betala. Var uppmärksam på vad du beställer och be om att få se legitimation. Nacka vatten och avfall har legitimationer utfärdade av ID06 med logga och namnet på den anställde.

Kontatkuppgifter till Nacka vatten och avfall
Telefon: 08-718 80 00 (kontorstid) eller skicka ett mail till: kundservice@nvoa.se

Sidan uppdaterades: