Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
December

Välkommen på julklappsåtervinning!

Den 15-16 december skapar vi hållbara julklappar och pysslar med återbrukat material. Kom och få inspiration och tips från våra återbruksexperter. Du får ta med julklappen hem och det är gratis att delta.

På julklappsåtervinningen finns massor av härliga prylar redo för återanvändning. Du får inspiration och tips av återbruksexperter och slår in din julklapp, helt kostnadsfritt. Genom att förlänga livslängden på så väl julklappar som emballage, och använda det som redan är producerat gör vi både plånboken och miljön en tjänst. Julklappsåtervinningen sker i samverkan med Artikel2, Myrorna och Youth & Care.

När?

Den 15-16 december kl 14-17.

Var?

Cirkulära hubben i Nacka Forum, plan 0, mittemot Kalaskompaniet.

Om den cirkulära hubben

Den cirkulära hubben är en samlingsplats kring cirkulär ekonomi. Hit bjuds företag och andra aktörer att testa hållbara och cirkulära lösningar, produkter och tjänster. Syftet är att låta människor mötas och inspireras kring en hållbar livsstil och en hållbar konsumtion. Det handlar om att konsumera smartare och dela, byta, laga, låna och lära tillsammans.

Den cirkulära hubben är en del i Nacka vatten och avfalls initiativ Slut cirkeln! som syftar till att främja cirkulär ekonomi i Nacka. Det är ett initiativ där olika aktörer bjuds in till samverkan kring cirkulär ekonomi och utveckling mot ett om-och-om-igen-samhälle.

Läs mer om Slut cirkeln! här.

Sidan uppdaterades: