Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Dina obehöriga lärare kan bli behöriga och fortsätta träffa elever!

Har du obehöriga lärare som är akademiker med ämneskunskap inom NO, matematik eller teknik på din skola? Tipsa dem om att söka Teach for Swedens ledarskapsprogram!

Om den sökande klarar Teach for Swedens urval och har rätt akademiska meriter kan hen antas till en arbetsintegrerad kompletterande pedagogisk utbildning. Då har du möjlighet att behålla en duktig lärare på 80 % som inom två år har en lärarexamen!

Parallellt med jobbet som lärare och den unika arbetsintegrerade KPU:n (kompletterande pedagogisk utbildning) får deltagarna i programmet en ledarskapsutbildning mot klassrummet i toppklass samt stöd och stöttning av en personlig ledarskapsutvecklare från Teach for Sweden.

Ansökan är öppen 1 november till 28 februari - läs mer om vad som krävs här.

Nacka kommuns samarbetsavtal med Teach for Sweden

Nacka kommun har skrivit ett samarbetsavtal med Teach for Sweden, en insamlingsstiftelse finansierad av bland annat utbildningsdepartementet, som arbetar för en mer rättvis skola. Avtalet med Teach for Sweden innebär att Nacka kommun under två år kommer att få tillgång till en till två lärarkandidater årligen som matchas ihop med en specifik skola. Ämnesområden som kommer att prioriteras är yrkeskompetens i matematik, teknik och No-ämnen.
Läs mer om samarbetsavtalet här

Har du frågor om Nackas samarbete med Teach for Sweden är du välkommen att kontakta Carina Legerius, enhetschef för utbildningsenheten, telefon 08-718 90 67.

Sidan uppdaterades: