Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Uppgradering av Phoniro 15 maj

En ny versionsuppgradering görs av Phoniro, både webb och mobil, görs den 15 maj mellan kl 08:00 -14:00. Nertiden är ca 5-20 minuter vid uppgraderingen då man inte kan jobba i webbgränssnittet. Mobilappen fungerar som vanligt offline under tiden. Det görs en del mindre förändringar i användaradministrationen. Rapporten ”Överblick Brukare” i Excellformat förbättras och en knapp ”rensa samtliga textfält” har tillkommit på några platser. Några mindre förändringar görs i digital nyckelhantering och batteristatus visas på nytt sätt.

Uppdatering av Phoniroapp

Vi har märkt av ett ökat antal felanmälningar kopplat till Phoniroappens funktionen. Vissa utförare har rapporterat att delar av appen har slutat att fungera. För att undvika detta behöver appen kontinuerligt uppdateras. Som användare uppmanas du därför att gå in och bocka för rutan för automatisk uppdatering, som tillåter appen att själv göra uppdateringar vid behov. Detta för att säkerställa att du som användare alltid använder dig av den senaste version. Vänligen klicka på "Läs mer" i detta utskick för att ta del av instruktionen.

Uppgradering Phoniro mobilversion 4 december

Den 4 december kl 8-14 kommer mobilversionen av Phoniro att uppdateras. Det är en mindre uppdatering som innebär ett driftstopp som oftast är kortare än 5 min men kan ta max 20 min.

Uppgradering av Phoniro 17 oktober

En ny mindre versionsuppgradering görs av Phoniro, både webb och mobil, görs den 17 oktober kl 9. Den är nere i ca 5-10 minuter vid uppgraderingen. Nyheter förutom mindre ändringar är t.ex. -Varning har lagts till på startsidans låsvarningar om lås som behöver provköras. -Användare kan få information i mobilappen om trög dörr som kräver extra knuff etc. -Ny rapport "detaljerad besöksvy-personal”.

Flytt av Phoniros server 5 oktober

Den 5 oktober kl. 13:00 - 15:00 kommer Phoniro att flyttas till ny server. Phoniro Care (webbversionen) kommer vara nere i 1-2 timmar, Home Care (appen i mobilen) påverkas ej.

Visar 5 av 33 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: