Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Uppdatering av Phoniroapp

Vi har märkt av ett ökat antal felanmälningar kopplat till Phoniroappens funktionen. Vissa utförare har rapporterat att delar av appen har slutat att fungera. För att undvika detta behöver appen kontinuerligt uppdateras. Som användare uppmanas du därför att gå in och bocka för rutan för automatisk uppdatering, som tillåter appen att själv göra uppdateringar vid behov. Detta för att säkerställa att du som användare alltid använder dig av den senaste version. Vänligen klicka på "Läs mer" i detta utskick för att ta del av instruktionen.

Uppgradering Phoniro mobilversion 4 december

Den 4 december kl 8-14 kommer mobilversionen av Phoniro att uppdateras. Det är en mindre uppdatering som innebär ett driftstopp som oftast är kortare än 5 min men kan ta max 20 min.

Uppgradering av Phoniro 17 oktober

En ny mindre versionsuppgradering görs av Phoniro, både webb och mobil, görs den 17 oktober kl 9. Den är nere i ca 5-10 minuter vid uppgraderingen. Nyheter förutom mindre ändringar är t.ex. -Varning har lagts till på startsidans låsvarningar om lås som behöver provköras. -Användare kan få information i mobilappen om trög dörr som kräver extra knuff etc. -Ny rapport "detaljerad besöksvy-personal”.

Flytt av Phoniros server 5 oktober

Den 5 oktober kl. 13:00 - 15:00 kommer Phoniro att flyttas till ny server. Phoniro Care (webbversionen) kommer vara nere i 1-2 timmar, Home Care (appen i mobilen) påverkas ej.

Uppdatering av Phoniro Care 2023-04-18

På tisdag 18 april uppdateras Phoniro Care till en ny version. Uppdateringen kommer genomföras någon gång mellan klockan 08-00 - 14.00 och då kan man inte logga in i Phoniro Care, däremot kan fortsatt jobba i appen om man redan är inloggad. Uppgraderingen tar 5-20 minuter. Uppdateringen innebär ett par nya funktioner samt grafiska förändringar i Phoniro Care på webben, den mobila applikationen ser likadan ut som tidigare. Har ni frågor eller funderingar kring det nya gränssnittet är ni välkomna att kontakta supporten på mail service@nacka.se eller per telefon på 087189250. Läs denna nyhet för att ta del av mer information om vad uppdateringen innehåller.

Visar 5 av 32 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: