Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Information gällande Combine och Phoniro

Denna information är riktad till er som använder Combine tillsammans med återrapporteringssystemet Phoniro. I nya Combine när ni planerar insatser i vyn Inkomna uppdrag sänds insatserna till Phoniro. Det kan då dröja cirka 10 minuter innan insatsen syns i Phoniro. Det beror på att insatser i nya Combine sänds över med jämna mellanrum, och inte som i Combine Classic, där de sänds över direkt.

Certifierade enheter/telefoner

Certifierade enheter/telefoner

Uppgradering av Phoniro Care 5 november

På torsdag den 5 november uppgraderas Phoniro Care till en ny version. Uppgraderingen kommer genomföras mellan klockan 13.00 - 15.00 och någon gång under denna tid kommer Phoniro att vara otillgänglig i 5-20 minuter. Då kommer man inte logga in i Phoniro Care men däremot fortsatt jobba i appen om man redan är inloggad. Klicka på länken i detta meddelande för att läsa mer om vad som är nytt i uppgraderingen.

Statusuppdatering gällande Phoniro Care Webb

Leverantören har utfört åtgärder sedan gårdagens driftstörning, det kan finnas vissa störningar i systemet ännu. Det går bra att arbeta i systemet som vanligt, vänligen felanmäl eventuella störningar till service@nacka.se

Uppdatering gällande driftstörning för Phoniro Care Webb

Det är för tillfället en driftstörning som gör att det inte går att logga in eller arbeta i Pulsen Combine & Phoniro Care Webb. Mobilapplikationen för Phoniro fungerar fortsatt. Leverantören meddelar att driftstörningen beräknas pågå under hela arbetsdagen 2020.09.21. Vi meddelar så fort systemen åter är i drift.

Visar 5 av 23 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: