Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mobil återrapportering

Som ett led i Nacka kommuns digitaliseringsarbete har vi infört mobil återrapportering för hemtjänstinsatser. Det innebär att omvårdnadspersonalen registrerar den tid de är hos våra kunder med hjälp av en mobilapp. Tiderna som registreras i appen skickas direkt till vårt verksamhetssystem. Med detta lägger vi grunden till ett arbetssätt med fokus på att säkerställa rätt tid, insats och avgift till kunder samt rätt ersättning till anordnare.

nyheter om mobil återrapportering

Uppdatering av Phoniro Care 2023-04-18

På tisdag 18 april uppdateras Phoniro Care till en ny version. Uppdateringen kommer genomföras någon gång mellan klockan 08-00 - 14.00 och då kan man inte logga in i Phoniro Care, däremot kan fortsatt jobba i appen om man redan är inloggad. Uppgraderingen tar 5-20 minuter. Uppdateringen innebär ett par nya funktioner samt grafiska förändringar i Phoniro Care på webben, den mobila applikationen ser likadan ut som tidigare. Har ni frågor eller funderingar kring det nya gränssnittet är ni välkomna att kontakta supporten på mail service@nacka.se eller per telefon på 087189250. Läs denna nyhet för att ta del av mer information om vad uppdateringen innehåller.

Uppdatering av Phoniro 15 mars

Den 15 mars kommer Phoniro göra en teknisk uppdatering som innebär att man från och med då kommer identifieras av Nacka kommun istället för Pulsen som nu när man loggar in. Ändringen innebär att det blir en ny länk för alla som vill logga in i Phoniros webbapplikation. Läs mer om detta genom att klicka på länken i denna nyhet.

Ny release av Phoniro 21 mars

Måndagen den 21 mars kommer Phoniro Care att uppgraderas till ny version. Uppgraderingen tar 5 - 20 minuter. Ni kommer att se ett meddelande i webbgränssnittet när uppgraderingen pågår. För användare som redan är inloggade i appen så går det bra fortsätta att registrera besök under uppgraderingen. Vi vill påminna om att mobilappen från och med årsskiftet måste vara installerad via Google Play för att få uppdateringar och fungera tillsammans med aktuell version av Phoniro Care. För att se varifrån appen är installerad, titta i appens meny under ”Om appen” och fältet ”Installerad från”. För support, kontakta Kundserviceenheten på service@nacka.se eller 08-718 9250.

Sidan uppdaterades: