Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mobil återrapportering

Som ett led i Nacka kommuns digitaliseringsarbete har vi infört mobil återrapportering för hemtjänstinsatser. Det innebär att omvårdnadspersonalen registrerar den tid de är hos våra kunder med hjälp av en mobilapp. Tiderna som registreras i appen skickas direkt till vårt verksamhetssystem. Med detta lägger vi grunden till ett arbetssätt med fokus på att säkerställa rätt tid, insats och avgift till kunder samt rätt ersättning till anordnare.

nyheter om mobil återrapportering

Information gällande Combine och Phoniro

Denna information är riktad till er som använder Combine tillsammans med återrapporteringssystemet Phoniro. I nya Combine när ni planerar insatser i vyn Inkomna uppdrag sänds insatserna till Phoniro. Det kan då dröja cirka 10 minuter innan insatsen syns i Phoniro. Det beror på att insatser i nya Combine sänds över med jämna mellanrum, och inte som i Combine Classic, där de sänds över direkt.

Certifierade enheter/telefoner

Certifierade enheter/telefoner

Uppgradering av Phoniro Care 5 november

På torsdag den 5 november uppgraderas Phoniro Care till en ny version. Uppgraderingen kommer genomföras mellan klockan 13.00 - 15.00 och någon gång under denna tid kommer Phoniro att vara otillgänglig i 5-20 minuter. Då kommer man inte logga in i Phoniro Care men däremot fortsatt jobba i appen om man redan är inloggad. Klicka på länken i detta meddelande för att läsa mer om vad som är nytt i uppgraderingen.

Sidan uppdaterades: