Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mobil återrapportering

Som ett led i Nacka kommuns digitaliseringsarbete har vi infört mobil återrapportering för hemtjänstinsatser. Det innebär att omvårdnadspersonalen registrerar den tid de är hos våra kunder med hjälp av en mobilapp. Tiderna som registreras i appen skickas direkt till vårt verksamhetssystem. Med detta lägger vi grunden till ett arbetssätt med fokus på att säkerställa rätt tid, insats och avgift till kunder samt rätt ersättning till anordnare.

nyheter om mobil återrapportering

Uppgradering Phoniro mobilversion 4 december

Den 4 december kl 8-14 kommer mobilversionen av Phoniro att uppdateras. Det är en mindre uppdatering som innebär ett driftstopp som oftast är kortare än 5 min men kan ta max 20 min.

Uppgradering av Phoniro 17 oktober

En ny mindre versionsuppgradering görs av Phoniro, både webb och mobil, görs den 17 oktober kl 9. Den är nere i ca 5-10 minuter vid uppgraderingen. Nyheter förutom mindre ändringar är t.ex. -Varning har lagts till på startsidans låsvarningar om lås som behöver provköras. -Användare kan få information i mobilappen om trög dörr som kräver extra knuff etc. -Ny rapport "detaljerad besöksvy-personal”.

Flytt av Phoniros server 5 oktober

Den 5 oktober kl. 13:00 - 15:00 kommer Phoniro att flyttas till ny server. Phoniro Care (webbversionen) kommer vara nere i 1-2 timmar, Home Care (appen i mobilen) påverkas ej.

Sidan uppdaterades: