Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mobil återrapportering

Som ett led i Nacka kommuns digitaliseringsarbete har vi infört mobil återrapportering för hemtjänstinsatser. Det innebär att omvårdnadspersonalen registrerar den tid de är hos våra kunder med hjälp av en mobilapp. Tiderna som registreras i appen skickas direkt till vårt verksamhetssystem. Med detta lägger vi grunden till ett arbetssätt med fokus på att säkerställa rätt tid, insats och avgift till kunder samt rätt ersättning till anordnare.

nyheter om mobil återrapportering

Rekommenderad åtgärd efter uppgradering av Phoniro Care

Efter den nya uppgraderingen i Phoniro Care dne 1/7 har Phoniro nu gått ut med att det är bra om man omregistrerar appen för att säkerställa att den har den senast uppdaterade informationen efter förändringen. Därför rekommenderar vi några enkla steg för att åtgärda detta. Åtgärd för användare: Omregistrera din Home Care App Följ dessa steg: Logga ut från Phoniro Home Care-appen. Klicka på hamburgarmenyn (de tre strecken) när du fortfarande är utloggad. Välj alternativet “Omregistrera appen”. Logga in som vanligt i appen. Efter att dessa steg är genomförda bör allt fungera korrekt. Tack för er förståelse och samarbete!

Uppgradering av Phoniro 1/7

En rättning kommer ske i Phoniro 1/7. Ni kommer inte se eller märka någon skillnad, ni behöver heller inte göra något. Under uppgraderingen som tar mellan 5-15 minuter så är Phoniro Care / webgränssnittet otillgängligt. Appen kommer att fungera under tiden.

Uppgradering av Phoniro 15 maj

En ny versionsuppgradering görs av Phoniro, både webb och mobil, görs den 15 maj mellan kl 08:00 -14:00. Nertiden är ca 5-20 minuter vid uppgraderingen då man inte kan jobba i webbgränssnittet. Mobilappen fungerar som vanligt offline under tiden. Det görs en del mindre förändringar i användaradministrationen. Rapporten ”Överblick Brukare” i Excellformat förbättras och en knapp ”rensa samtliga textfält” har tillkommit på några platser. Några mindre förändringar görs i digital nyckelhantering och batteristatus visas på nytt sätt.

Sidan uppdaterades: