Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Uppdatering av Phoniroapp

Vi har märkt av ett ökat antal felanmälningar kopplat till Phoniroappens funktionen. Vissa utförare har rapporterat att delar av appen har slutat att fungera. För att undvika detta behöver appen kontinuerligt uppdateras. Som användare uppmanas du därför att gå in och bocka för rutan för automatisk uppdatering, som tillåter appen att själv göra uppdateringar vid behov. Detta för att säkerställa att du som användare alltid använder dig av den senaste version. Vänligen klicka på "Läs mer" i detta utskick för att ta del av instruktionen.

Vi har märkt av ett ökat antal felanmälningar kopplat till Phoniroappens funktionen. Vissa utförare har rapporterat att delar av appen har slutat att fungera. För att undvika detta behöver appen kontinuerligt uppdateras. Som användare uppmanas du därför att gå in och bocka för rutan för automatisk uppdatering, som tillåter appen att själv göra uppdateringar vid behov. Detta för att säkerställa att du som användare alltid använder dig av den senaste version.

Du gör detta genom att gå in i Google play och där söka upp Phoniros app. Du trycker sedan på de tre punkterna uppe till höger och bockar sedan i aktiv autouppdatering.


Sidan uppdaterades: