Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Transportgruppen

Har du en funktionsnedsättning och fått beslut om arbetsresor i Nacka kommun? Du kan välja att bli kund hos oss i Transportgruppen. Vi är en del av Omsorg & assistans i Nacka kommun.

Kontaktuppgifter

Sagt om transportgruppen

Samma chaufförer hämtar och lämnar. Tryggt och bra för både omsorgstagare och personal. Samarbete och kommunikation = stort plus.

Gruppen består av fyra chaufförer som har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning.

Nyligen förnyade vi bilparken med två skinande nya Mercedes GMT 306 miljöbussar. De handikappanpassade bussarna rymmer fem-sex personer och rullstolar.
Vi finns till för att köra människor med särskilda behov till och från deras arbetsplatser på dagliga verksamheter. Våra körningar består mest av arbetsresor som är specialanpassade för personer med funktionsnedsättning.

Turerna är schemalagda och går varje vardag, huvudsakligen mellan 8.00-10.30 och 14.00-16.00, Övriga tider åtar vi oss andra uppdrag, till exempel leverans av hjälpmedel.

Du som fått beslut om arbetsresor i Nacka kommun kan ansöka om att använda Transportgruppens tjänster. Du anmäler dig/din anhöriga till LSS-handläggaren på Nacka kommun, som gör en bedömning och sedan kontaktar Transportgruppen.
Utfallet i våra kundundersökningar visar att transporttjänsterna har blivit mycket uppskattade.

Sidan uppdaterades: