Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för bedrägerimail! Vi har uppmärksammat ett större flöde utav bedrägerimail som cirkulerar. Var uppmärksam innan du trycker på länkar och bifogade filer.

Grupp- och servicebostäder

Vi erbjuder boende för människor med behov av personalstöd.

I sitt hem har personerna en självklar rätt att i största möjliga utsträckning själva få bestämma över sin vardag och att få respekt för egna behov, förutsättningar och önskemål. För att stödja den individuella utvecklingen har varje boende en kontaktperson.

Vi vänder oss till

Gruppbostäderna i Nacka är till för personer med funktionsnedsättning som neuropsykiatriska diagnoser, kognitiv funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd.

Gruppbostad

Vi skapar förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor genom att erbjuda stöd och service till den boende så att individen får högsta möjliga livskvalitet. Vi arbetar utifrån en personlig plan för var och en så att den stärker förmågan att leva så självständigt som möjligt. För att ge de boende god service och stöd, utifrån den enskildes behov, personal i gruppbostad på plats dygnet runt, året runt.

Hur ansöker man?

För att få stöd och hjälp krävs en ansökan och ett beslut från Socialtjänsten.

Socialtjänstens information om hur du ansöker om stöd

Sidan uppdaterades: