Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Säsongens aktivitetskalender ser dagens ljus

Ta-daaa! Nu är den här, fylld med allt som händer på och utanför Socialpsykiatrins träfflokaler de kommande fyra månaderna.

Nytt för säsongen
Du kanske undrar varför det inte längre står vad vi ska hitta på de dagar vi har aktiviteter på stan. Det har visat sig att somligt en föreslagit kanske inte känts aktuellt efter tre månader. I stället provar vi att planera med er deltagare minst en månad i förväg.
Så om en får en idé till aktivitet så behöver den inte vänta till nästa säsong.

Öppna aktivitetscirklar – Vaduvill
Under en tid har Träffpunkten på måndagar efter den ordinarie öppettiden haft Vaduvill-öppet. Eftersom det visat sig populärt så klämmer vi till med ett liknande tillfälle på Café Lyktan. Varannan torsdag på ojämna veckonummer kör vi den öppna aktivitetscirkeln.

Vaduvill är för alla deltagare över 18 år.
För dig som är med i Unga vuxna 18 till 35 år innebär det att ni har en aktivitet på lokal den vecka ni inte har aktivitet på stan. Vad vi hittar på bestämmer ni som kommer. Alla behöver inte pyssla med samma sak. Läs mer i aktivitetskalendern och kom förbi och kolla. Det kostar inget och vi bjuder på fika.

Tryckfelsnisse
har spelat er "oskyldige" redaktör ett spratt och skrivit fel öppettid på Café Lyktan. Rätt tid torsdagar är 11.00 till 13.30.

Har du boendestöd från Nacka kommun kommer din boendestödjare erbjuda dig ett fysiskt exemplar. Kalendern finns också att hämta på träfflokalerna. Vill du få den via snigelpost är det bara att höra av dig. Kontaktuppgifter finns bak i kalendern.
Anmäl dig till kontaktlistan och få info via SMS eller e-post om aktiviteterna som kommer. Då vet du vart vi åker, var vi ses och annat du behöver veta.

Möt våren med oss. Låt oss fortsätta fylla veckorna med fin gemenskap och sammanhållning på träfflokalerna och aktivitetsdagarna med utflykter efter tycke, intresse och smak.

Socialpsykiatrins aktivitetskalender vinter/vår 2023  (PDF-dokument, 14,3 MB)

Välkommen!

Sidan uppdaterades: