Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Aktiviteter våren 2024

Vårens aktivitetskalender är här. Deltagare på träfflokalerna har som vanligt haft många idéer om vad vi ska hitta på fram till juni. Unga vuxna 18 till 35 har egna aktiviteter varannan torsdag, men är lika välkomna att delta i aktiviteter som är för alla. Kika och se vad du tycker verkar kul.

Hör gärna av dig under våren och föreslå vad du har lust att göra under sommaren. Särskilt kul vore att höra vilka idéer just du har, som inte varit med tidigare.

Aktivitetskalendern (PDF-dokument, 14 MB) finns att hämta på träfflokalerna. Har du boendestöd från Socialpsykiatrin kan din kontaktperson ta med en. Vill du ha kalendern i brevlådan så kommer den som ett brev på posten. Är du professionell är det bara att hojta så fixar vi några till din verksamhet.

I kalendern hittar du också info om annat som rör träfflokalerna och Unga vuxna. Öppettider och kontaktuppgifter till oss som jobbar hittar du sist i häftet.

Ingen ska behöva vara ofrivilligt ensam. Behöver du stöd och uppmuntran inför steget att komma till oss är det bara att slå en signal eller maila.

Välkommen!

Sidan uppdaterades: