Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Välkommen till oss!

Aktiva, närvarande och engagerade pedagoger är A och O för oss!

Mitt mål är att alla vuxna inom vår organisation tänker: Hur ska vi alla som arbetar på enheten med olika kompetens och bakgrund, göra det bästa varje dag för att ge de bästa till alla barn och elever!

Det ska vara roligt att gå till skolan och förskolan! Alla elever ska vilja komma tillbaka imorgon – eleverna ska springa till oss och inte hem ifrån oss!

Som pedagog inom våra enheter ska alla vara aktiva varje dag i sitt arbete, aktiva, närvarande och engagerade pedagoger är A och O för oss. Du som vårdnadshavare är ditt barns viktigaste resurs och samarbetet med dig är otroligt viktig. Ett gott samarbete är A och O för ditt barns utveckling och lärande.

Vi bedriver utbildning och vi bedriver gruppverksamhet. Att finnas i en grupp ställer höga krav på oss alla, både pedagoger och barn/elever. Vi som förskola och skola ska ha en god struktur, välplanerad undervisning och tydliga rutiner varje dag. Som barn och elev handlar det om att vänta på sin tur, finnas i ett sammanhang, visa hänsyn och samarbeta tillsammans med sina kamrater.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig med dina frågor till mig eller någon annan i skolledningen.

Varmt välkomen till oss!

Sidan uppdaterades: