Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vi söker dig som vågar göra!

Att arbeta inom Älta rektorsområde ger dig goda förutsättningar att utvecklas tillsammans med kollegor och arbeta på nya sätt. Vi har utvecklande samarbeten inom vår egen organisation och tillsammans med internationella samarbetspartners. Dessutom ingår vi i forskningsprojekt med högre lärosäten.

Vårt motto är Våga göra – Våga dela. Vi vågar pröva nytt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens.

Vi lägger mycket kraft på att vara en riktigt bra arbetsgivare. Vi har många olika nätverk för kollegialt lärande där pedagoger och lärare får stora chanser att utvecklas inom sin profession.

Våra skolor och förskolor har lite olika inriktningar men alla har samma målsättning: Vi ska ta fram den maximala potentialen hos alla barn och elever varje dag och våra förskolor och skolor ska vara det främsta alternativet för Nackaborna. Därför har vi fokus på hög kvalitet, trygghet och studiero samt på att våra medarbetare ska vara kompetenta, stolta, friska och motiverade.

Vill du veta mer om Älta rektorsområde?

I menyn till höger hittar du mer information om hur vi arbetar med den pedagogiska utvecklingen och kan läser mer om våra förskolor och skolor. Där finns även våra kontaktuppgifter.

Lediga jobb - just nu

Våra lediga tjänster annonseras alltid i Nacka kommuns rekryteringssystem. Där hittar du även alla lediga tjänster inom Nackas kommunala skolor och förskolor. Här nedan kan du läsa mer om att arbeta i Nackas kommunala skolor och förskolor.

Sidan uppdaterades: