Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om Älta rektorsområde

I Älta rektorsområde ingår Sigfridsborgs skola, Stavsborgsskolan, Älta skola, Bäckalidens förskola, Kolarängens förskola, Solängens förskola, Svanhöjdens förskola, Ältadalens förskola, och Älta gårds förskola.

Einar Fransson

Produktionsdirektör med övergripande ansvar för Nackas kommunala skolor och förskolor

"Vårt mål är att ta fram den maximala potentialen hos alla barn och elever varje dag."

Älta rektorsområde erbjuder en trygg barnomsorg och skolgång hela vägen från förskola till årskurs nio. Vi sätter verkligt fokus på lärandet. Vår rektor har ett tydligt strategiskt ansvar för den pedagogiska utvecklingen inom hela rektorsområdet och de biträdande rektorerna ansvarar för den dagliga verksamheten på våra skolor och förskolor.

Siktet är inställt på att erbjuda en undervisning och omsorg som ger maximal utveckling för alla barn och elever, att lärare och pedagoger ska utvecklas i sin profession samt att vi ska ha en effektiv samordning för våra barns och elevers bästa.

Älta rektorsområde ingår i Nackas kommunala skolor och förskolor. Nackas kommunala skolor och förskolor ska vara det främsta alternativet för Nackaborna och hos oss ska alla barn och elever utvecklas maximalt varje dag. Läs mer om Nackas kommunala skolor här.

Sidan uppdaterades: