Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Två UF-företag tävlar i SM!

I den årliga tävlingen för att kora bästa UF-företag och produkt har två fantastiska företag från NG gått vidare till Final: Cibus och GO PLAY.

21 av våra UF-företag var nominerade vid årets UF-tävlingar i Stockholmsregionen - och två kommer att få tävla vidare med i UF-företagens SM: Go play UF som Stockholms näst bästa UF-företag och Cibus UF med Stockholms näst bästa UF-vara.

Cibus säljer egengjorda ingefärsshots, med fokus på både hälsa och miljömässig hållbarhet. GO PLAY har skapat ett sällskapsspel för att föra människor närmare varandra och skapa glädje under pandemin.

Läs mer om företagen här nedanför - och håll tummarna för dem under sverigemästerskapen, som går av stapeln 11 maj!

Cibus UF

"Cibus erbjuder egengjorda ingefärashots av naturliga ämnen utan tillsatser. Vi har ett utbud på tre olika smaker för att du ska hitta den perfekta smaken för dig. Med ett prenumerationserbjudande, pantsystem och hemleverans minskar vi både leveranstiden och klimatavtrycket."

uf_tavling_5.jpg

GO PLAY UF

"Vi vill skapa en produkt att samlas kring genom att kombinera glädje, kunskap och gemenskap. Därför har vi tillsammans skapat sällskapsspelet HAST.

Att hela familjen samlats hemma under pandemin är för många av oss inga nyheter. Alla i varsitt rum framför varsin skärm. Trots att vi aldrig tidigare varit så nära varandra är vi ändå så pass långt ifrån. Den här grå, dystra och ensamma tillvaron vill vi byta ut mot lättsamhet, glädje och gemenskap. Därför har vi skapat en mobil knytpunkt för hela familjen - HAST.

I och med spelets fickstorlek är det ta-med-vänligt och kan spelas när och var som helst. På roadtrips, i väntan på bussen, på lördagsmyset eller på utflykt är några vardagssituationer där våra kunder delat med sig av att de spelat HAST.

Men även för dem med en väldigt annorlunda vardag behövs minst sagt en glädjeboost. Därför har vi även sålt spelet till föreningar som organiserar sjukhusclowner för sjuka barn. Med det lilla vi kan, vill vi skapa lättsamhet i vardagen med en okomplicerad, rolig och förenande aktivitet för alla.

Vi hoppas kunna bygga vidare på detta fina projekt!"

uf_tavling_1.jpg

uf_tavling_3.jpg

uf_tavling_4.jpg

Sidan uppdaterades: