Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka gymnasium

Våra utbildningar läsår 2022/2023

Högskoleförberedande program

Yrkesprogram

Övriga program

Om skolan

Våra elever presenterar Nacka gymnasium

4:56

Utspring 2022

9:20

Nyheter

Elever förbättrar kommunen i Ungdomsparlamentet

I ett spännande och lärorikt projekt, med fokus på lokal demokrati, har elever på Nacka gymnasium trätt in i rollen som lokalpolitiker - och lämnat konkreta förslag på förbättringar till kommunstyrelsen.

Pi-dagen på Nacka gymnasium

Den 14/3 är det dags för en återkommande tradition på Nacka gymnasium. Den som är uppmärksam kan räkna ut vad det handlar om genom att titta närmare på dagens datum. Det är visserligen även Albert Einsteins födelsedag men tittar du på siffrorna så ser du att det är Pi-dagen som kommer att uppmärksammas med tävlingar i ljushallen och aktiviteter i biblioteket.

Fotostudion invigd!

Nacka Gymnasiums nya fotostudio är äntligen invigd - och de elever som har Fotografisk bild som individuellt val har fått i uppgift att fotografera studiobilder. Här visar vi de stilleben och modellfoton som blev resultatet.

Elever berättar om Sam-Utland

På våra två utlandsprogram, Sam Utland och Natur Utland, får eleverna genomföra en del av sin utbildning i engelska Canterbury. Här berättar tre före detta elever - Magdalena, Ebba och Arif - om hur de upplevde Sam Utland och vad de gör nu.