Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Augusti

Succé för Redlocker i Draknästet

Clara Lidman och Liza Eriksson, alumner från Nacka gymnasium, fortsätter att skörda framgångar med det företag de startade under gymnasietiden - nu senast på bästa sändningstid.

Våra driftiga alumner Clara Lidman och Liza Eriksson gick ut gymnasiet för bara ett par år sedan, men deras företag RedLocker har redan fått ut sina klarröda mensskyddsautomater på många håll - och såklart även hos oss.

Företaget startade de redan under gymnasietiden, inom ramen för en indiviuell kurs i Ung Företagsamhet. Efter studenten har Clara och Liza fortsatt att driva RedLocker, vars affärsidé är att mensskydd ska vara lika självklart och lika gratis som toapappret på skolors och arbetsplatsers toaletter.

I går deltog de i säsongspremiären för Draknästet, programmet där förhoppningsfulla företagare får pitcha sin idé för "drakar" inom branschen - som sedan väljer att satsa, eller inte satsa, pengar i företaget. RedLocker gick ut ur tv-studion med hela tre miljoner i nytt kapital till sitt företag. Programmet finns att se här.

Vi är övermåttan stolta över våra gamla elever och redan ser fram emot deras fortsatta framgångar!

Sidan uppdaterades: