Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Trygga, nöjda elever - och behöriga lärare

Färska siffror visar att Nackas kommunala gymnasieskolor har enastående resultat när det kommer till trygghet, nöjdhet och andel behöriga lärare. I två nya Youtube-filmer berättar vi mer om det.

Nackas kommunala gymnasieskolor, Nacka gymnasium och YBC (Young Business Creatives), visar enastående resultat vad gäller trygghet, nöjdhet och andel behöriga lärare. Statistik från Sveriges kommuner och regioner visar dessutom att elever som går på studieförberedande program hos oss är bäst i Stockholms län - och näst bäst i hela landet - på att ta examen inom tre år: 89,8 procent klarar av sin utbildning inom utsatt tid, att jämföra med snittet i riket som ligger på 67,1 procent.

Dessa glädjande siffror kan du läsa mer om i en nyhet hos Nacka kommun. Vi har också gjort ett par korta Youtube-filmer för att uppmärksamma den kvalitet som Nackas kommunala skolor håller - dem hittar du strax här nedanför.

Vi vill samtidigt passa på att tipsa om vårt Instagramkonto, där du kan följa oss i vardagen - följ @nacka_gymn för att inte missa stort och smått som händer på Nacka gymnasium!

Sidan uppdaterades: