Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

InfoMentor för vårdnadshavare

I InfoMentor kan du som vårdnadshavare se ditt barns planering, bedömning, schema, dokumentation och nyheter.

Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning till InfoMentor. Från denna inloggning ser du som vårdnadshavare ditt barn/dina barn i förskola, grundskola och anpassad grundskola inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Inloggning

Du kan logga in via webbläsare eller via appen Infomentor Hub. För båda alternativen gäller inloggning antingen med användarnamn och lösenord eller BankID.

På grund av dataskyddsförordningen kommer du som loggar in med användarnamn och lösen inte att kunna se bedömningar. För att kunna se bedömningar behöver du logga in med BankID.

InfoMentor fungerar i webbläsaren på alla datorer, läsplattor och smarta telefoner.

Logga in med BankID:

Vårdnadshavare - Logga in med BankID i InfoMentor


Logga in med användarnamn och lösen:

Vårdnadshavare - Logga in med användarnamn och lösenord

Mellanrum.PNG

Användarnamn och lösenord till InfoMentor

Är du vårdnadshavare till ett barn som nyligen börjat inom Nackas kommunala skolor och förskolor? Välkommen till InfoMentor!

När ditt barn börjar hos oss så kommer du att få ett aktiveringsmejl till den e-postadress som finns registrerad i Nacka24. Har du inte fått ett aktiveringsmejl ber vi dig att kolla i skräpposten eller kontrollera din e-postadress i Nacka24. När du uppdaterar din e-postadress i Nacka24 kommer du att få en aktiveringslänk.

Här hittar du en instruktion om hur du uppdaterar din e-postadress i Nacka24  (PDF-dokument, 575 kB)

Har du inte fått användarnamn och lösenord fast du följt instruktionerna ovan?

Kontakta expeditionen på skolan/förskolan och be om att få komma i kontakt med administratören för InfoMentor. På denna sida hittar du till våra skolor och förskolor.

Om appen InfoMentor Hub

Ladda ner appen InfoMentor Hub som finns i App Store och Google Play. I appen får du instruktioner om hur du kopplar ditt InfoMentorkonto till appen. Du kan läsa mer om appens funktioner samt frågor och svar här:
InfoMentor Hub för elever och vårdnadshavare.

Användarstöd

Infomentor har en informationssida med information om gränssnittet InfoMentor Hub, funktionerna på startsidan, innehåll i boxarna, och vanliga frågor och svar som exempelvis hur du frånvarorapporterar.

Länk till InfoMentors informationssida

Om du inte hittar svar på din fråga på InfoMentors informationssida, kontakta expeditionen på skolan/förskolan och be om att få komma i kontakt med administratören för InfoMentor. På denna sida hittar du till våra skolor och förskolor.

Mellanrum.PNG

Ladda ner pdf med frågor och svar om InfoMentor Hub

När man använder InfoMentor Hub dyker det ibland upp frågor och funderingar. Här kan du ladda ner en pdf med frågor och svar för förskolan och grundskolan. Den finns dessutom i olika språkversioner.

Sidan uppdaterades: