Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Hos oss ska varje elev lyckas!

Vi sätter lärandet i fokus och arbetar för att varje elev ska utvecklas maximalt. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skapa en stimulerande och trygg utbildning och barnomsorg för våra barn och elever.

I Skuru-Duvnäs rektorsområde är lärande vår högsta prioritet. Vi strävar efter att varje elev ska få möjlighet att utvecklas maximalt genom att erbjuda en trygg, trivsam och stimulerande utbildning och barnomsorg. Vi är stolta över att kunna följa våra elever från ett års ålder och hela vägen genom deras skolgång, vilket skapar en helhet för både elever och pedagoger.

Vi har en organiserad elevhälsa som arbetar utifrån olika perspektiv för att se till att eleverna får det stöd de behöver för att lyckas. Vår organisation har en rik erfarenhet och kunskap att dra nytta av, och vi uppmuntrar våra pedagoger att dela med sig och lära från varandra. Våra pedagoger är väl förtrogna med läroplanen och är alltid nyfikna på ny forskning och beprövad erfarenhet.

Sammanfattningsvis, i Skuru-Duvnäs rektorsområde strävar vi efter att erbjuda en helhetslösning för våra elever som är både utvecklande och stöttande, och där lärande och elevens välbefinnande är våra främsta prioriteringar.

Sidan uppdaterades: