Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om oss

Eklidens skola är en högstadieskola med cirka 900 elever. Skola är känd för sin trygga och hänsynstagande miljö. På skolan finns även en grundsärskola.

Sex arbetslag

Skolan är indelad i sex arbetslag. Varje arbetslag består idag av 10-14 lärare samt ca 150 elever från alla årskurser. Varje lärare är handledare för 10-15 elever och följer dessa elevers sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Särskolan är en integrerad del av Eklidens skola, vilket upplevs positivt för alla.

Centralt läge - mitt i Nacka

Eklidens skola ligger centralt på Järlahöjden i Nacka, nära Nacka gymnasium och Forum Nacka. Det gör att det är lätt att ta sig hit, både med buss och Saltsjöbanan - åker man från Slussen är man här på ungefär en kvart.

I anslutning till skolan finns en härlig idrottsanläggning med simhall, ishall, fotbollsplaner och en friidrottsarena, och det är nära till Nyckelviken med dess härliga grönområden.

Nacka Aula ligger också i anslutning till skolan, och där har vi ofta egna kulturaktiviteter. Vi har även gångavstånd till ett stort utbud av teater, film och utställningar som arrangeras av Kulturhuset Dieselverkstaden i Sickla.

Sidan uppdaterades: