Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fritidsklubben

Välkommen till Fritidsklubben! Vi erbjuder en trygg och stimulerande miljö för elever mellan 10-12 år och som går i årskurs 4-6. Vår verksamheten har ett brett utbud av aktiviteter som planeras tillsammans med de barn som är inskrivna på klubben. Här kan du läsa mer samt ansöka om plats till klubben.

Upptäck vår fritidsklubb – en trygg plats där eleverna får möjlighet att utforska, bygga starka vänskapsband och ha kul! Hos oss hittar de aktiviteter som utmanar och inspirerar. Vi fokuserar på att skapa en positiv och stödjande miljö där de kan växa och utvecklas tillsammans.

Ansökan och uppsägning av plats - Fritidsklubben

Mellanrum.PNG

Vanliga frågor och svar

Vad kostar Fritidsklubben?

Avgiften för fritidsklubben är 900 kronor per månad. Avgiften ingår inte i maxtaxan. Ansökan kan göras för start på fritidsklubben 1 augusti, men även kontinuerligt under läsåret.

Vad är skillnaden på Fritidsklubb och Öppen fritidsverksamhet?

Öppen fritidsverksamhet kallas även Fritidsklubb. Fritidsklubben har blivit det vanligast namnet att säga när man pratar om verksamheten.

Hur lång är uppsägningstiden?

Uppsägningstiden är 30 dagar om du önskar avsluta innan läsårets slut. Alla platser i Fritidsklubben avslutas automatiskt den 30 juni innevarande läsår.

Mellanrum.PNG

Sidan uppdaterades: