Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information
  • Välkommen till Fiskarhöjdens förskola

VÅRDNADSHAVARE SÄGER

Unni Brolin, Mayas mamma

” Det är fantastiskt att se pedagogernas engagemang och deras insikt kring varje barns behov, det fina bemötandet av våra barn, att få se hur barnen utvecklas och trivs i förskolan. Barn som med glädje går till förskolan varje dag. Förskolan arbetar också med inkludering, barnkonventionen, språkutveckling och social färdighetsträning på ett föredömligt sätt”

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT GÅ PÅ FISKARHÖJDENS FÖRSKOLA?

Maya

Jag trivs bra inne i förskolan. Det är roligt att hoppa på madrassen och dansa, det är roligt med dansstopp med Habibi. Jag har lärt mig att hoppa som en ballerina och dansa som en fågel. Det är roligt att läsa bok. Jag har också lärt mig att göra en blomma och kompishjärta. Jag älskar förskolan!