Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Igelboda skola

Om Igelboda skola

Igelboda skola ligger i centrala Saltsjöbaden. Natursköna skolgårdar inbjuder till lekfullt lärande och inspirerar alla till maximal utveckling.

Igelboda skola och förskola ligger mitt i centrala Saltsjöbaden. Natursköna skolgårdar inbjuder till lekfullt lärande för våra barn och elever. Här finns möjlighet till spel och lek på multisportarenan, i lekställningar, i skogsdungar, på studsmattan och vid basketkorgen.

Igelboda skola är en verksamhet med långa anor då skolan byggdes redan på 1950-talet. Här finns en stark gemenskap, där nytänkande och traditioner skapar en lärandemiljö för framtiden.
Här finns en trygg miljö i det lilla formatet med engagerade och professionella pedagoger.

Elever och personal har tillsammans skapat vår gemensamma värdegrund som är utgångspunkt för vår starka gemenskap och lärande miljö.

På Igelboda skola ser vi användandet av modern teknik som ett naturligt redskap och en möjlighet i elevers och barns lärsituationer.

Här finns Musikinriktning i samarbete med Nacka Musikskola kring profilen ”Stråk och språk” för åk F-3 samt ett välsmort och högkvalitativt mellanstadium i det mindre formatet.

I närområdet finns idrottsplats och simhall. Vi har nära till skog och sjö, dit vi gärna går på utflykt med barn och elever. Det finns även flera lekplatser på gångavstånd från skolan. I Saltsjöbadens centrum, som ligger en minuts promenad iväg, finns det bibliotek.

Igelboda skola tillhör Saltsjöbadens rektorsområde. Läs mer här!

Sommar.jpg

Sidan uppdaterades: