Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Jarlabergs förskola

Om Jarlabergs förskola

Vi ligger inom Jarlaberg skolas område med en egen inhägnad gård. Vi har gångavstånd till Nyckelvikens fritidsområde och det finns gott om lekplatser och skogsområden i närområdet.

Jarlabergs förskola tillhör Järlahöjdens rektorsområde tillsammans med förskolorna Talliden, Kristallen och Optimus samt språkförskolan Delfinen.

På förskolan finns avdelningarna: Sjöborren, Sjölejonet, Sjöhästen och Sjöstjärnan.

På Sjöborren och Sjölejonet finns det barn i åldrarna 1-3 år. På Sjöhästen och Sjöstjärnan finns det barn i åldrarna 3-5 år.

Våra öppettider är i dagsläget kl. 6:30 - 17:30.

En gång per månad avslutar vi ordinarie verksamhet kl.15:45 och vi har semesterstängt fyra veckor på sommaren. Vi har också en till två planeringsdagar per termin då förskolan är stängd.

Kost

På Jarlabergs förskola äter vi på Jarlabergs skolas lunchrestaurang. Där har vi egen kock som lagar all mat från grunden och till stor del på ekologiska råvaror. Vi följer och arbetar efter de mål och riktlinjer som gäller för mat och måltider utifrån livsmedelsverket rekommendationer.

Sidan uppdaterades: