Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Förskola & skola

E-tjänster för förskola och skola

Val av förskoleklass och grundskola

Från och med skolvalet 2022 används e-tjänsten Mitt Skolval för val av förskoleklass och grundskola.

Logga in i Mitt Skolval: Förskoleklass och grundskola

Du loggar in på Mitt Skolval med e-legitimation, Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil.

Starta e-tjänsten Mitt Skolval för val av förskoleklass och grundskola


Personer som saknar svenskt personnummer kontaktar Nacka kommun info@nacka.se eller telefon 08-718 80 00 och får hjälp att göra skolvalet på annat sätt.


Förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem

E-tjänsten Nacka24 använder du för ärenden som gäller förskola, pedagogisk omsorg eller fritidshem. Logga in här för att ansöka om plats i förskola, pedagogisk omsorg eller fritidshem, ändra vistelsetid, ange inkomst eller göra uppsägning av plats.

Logga in på Nacka24: Förskola och fritidshem

Inloggning med Mobilt BankID

Nacka kommun rekommenderar att du loggar in på e-tjänsten Nacka24 med e-legitimation, Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil.

Logga in på Nacka24 med Mobilt BankID/E-leg


Inloggning med användarnamn och lösenord

Du som saknar e-legitimation kan i stället logga in med användarnamn och lösenord. Observera att denna lösning främst gäller personer som inte är folkbokförda i Sverige. Läs mer i blocket nedan.

Läs mer om användarnamn och lösenord

Du som saknar e-legitimation - Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil - kan istället logga in med användarnamn och lösenord. Det gäller främst personer som inte är folkbokförda i Sverige. För att få användarnamn och lösenord hemskickat behöver du göra en kontoansökan.

Observera att du inte ska använda denna lösning som tillfällig lösning på grund av problem med din e-legitimation. Om du loggar in i e-tjänsten med användarnamn och lösenord kan det försvåra för dig, om du senare vill använda din e-legitimation.

Om du har problem med din e-legitimation ska du i första hand kontakta din bank och i andra hand kontakta Nacka kommuns kontaktcenter på telefon 08-718 80 00. Du kan även testa din e-legitimation på supportsidan för BankID.

Sidan uppdaterades: