Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Förskola & skola

E-tjänster för förskola och skola

Från och med skolvalet 2022 används e-tjänsten Mitt Skolval för val av förskoleklass och grundskola. E-tjänsten Nacka24 använder du för ärenden som gäller förskola, pedagogisk omsorg eller fritidshem.

Logga in i Mitt Skolval: Förskoleklass och grundskola

Du loggar in på Mitt Skolval med e-legitimation, Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil.

Starta e-tjänsten Mitt Skolval för val av förskoleklass och grundskola


Personer som saknar svenskt personnummer kontaktar Nacka kommun info@nacka.se eller telefon 08-718 80 00 och får hjälp att göra skolvalet på annat sätt.

Logga in på Nacka24: Förskola och fritidshem

Inloggning med Mobilt BankID

Nacka kommun rekommenderar att du loggar in på e-tjänsten Nacka24 med e-legitimation, Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil.

Logga in på Nacka24 med Mobilt BankID/E-leg

Inloggning med användarnamn och lösenord

Du som saknar e-legitimation kan i stället logga in med användarnamn och lösenord. Observera att denna lösning främst gäller personer som saknar svenskt personnummer. Läs mer i blocket nedan.

Läs mer om användarnamn och lösenord

Du som saknar e-legitimation - Mobilt BankID eller BankID på kort eller fil - kan istället logga in med användarnamn och lösenord. Det gäller främst personer som saknar svenskt personnummer. För att få användarnamn och lösenord hemskickat behöver du göra en kontoansökan.

Observera att du inte ska använda denna lösning som tillfällig lösning på grund av problem med din e-legitimation. Om du loggar in i e-tjänsten med användarnamn och lösenord kan det försvåra för dig, om du senare vill använda din e-legitimation.

Om du har problem med din e-legitimation ska du i första hand kontakta din bank och i andra hand kontakta Nacka kommuns kontaktcenter på telefon 08-718 80 00. Du kan även testa din e-legitimation på supportsidan för BankID.

Sidan uppdaterades: