Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Utland

Skulle du tycka det vore kul att läsa en termin i England? Vill du bli riktigt bra på engelska och att testa att plugga på college? Vill du samtidigt få en bred utbildning och god förberedelse inför högre studier? Då är denna inriktning något för dig.

Språkutveckling och nya perspektiv

Under höstterminen i år tre, efter två års studier av samhällsfrågor med internationalisering och globalisering i centrum, är det dags för Englandsresan. Du läser en engelsk termin (13 veckor) vid Canterbury College i Kent, på bekvämt avstånd från London.

Under vistelsen bor du hos en värdfamilj där din engelska utvecklas snabbt. Skolan står för alla kostnader förutom kost och logi (för närvarande £180 per vecka) som betalas av vårdnadshavare.

Studier i bland annat historia och internationella relationer, studiebesök och nya kontakter hjälper dig att förstå komplicerade samhällsfrågor på ett djupare plan.

Den utbildning du får i Canterbury är skräddarsydd för att motsvara de svenska kraven, samtidigt som den ger dig det bästa av engelsk utbildningstradition. Du får svenska kursbetyg som sedan finns med i ditt examensbevis.

Med dig hem har du utlandserfarenhetoch en värdefull merit för framtiden.

Möt några av våra alumner (alumn betyder tidigare student på skolan) och läs om deras upplevelse av SA-utland.

Sidan uppdaterades: