Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kompetenskalender för förskola och skola

Här hittar du utbildningar, nätverksträffar, föreläsningar och andra kompetenshöjande insatser för dig som jobbar inom Nackas kommunala skolor och förskolor. Du som anordnar kompetensutveckling kan själv lägga in utbildningen via formuläret "Tipsa oss om evenemang" här på sidan. Behöver du stöd? Det finns en instruktion i Nacka Academy: www.nacka.se/nackaacademy
Filtrera evenemang
Fritidskonvent: LGR22 och Normmedvetet förhållningssätt i praktiken

Eva Kane berättar om LGR22 fritidshemmets uppdrag. Maria Hulth och David Flato föreläser om Ett fritidshem för alla – normmedvetet förhållningssätt i praktiken. Information om kursen Rastverksamhet.

Kurs: Motorisk screening och motorisk träning i förskolan

Denna kurs vänder sig till er som arbetar i förskolan och som vill lära sig mer om motorisk träning och motorikobservationer. Kursen beställs och tider bokas i samråd med kursledaren.

Kurs: Motorisk screening och motorisk träning i skolan

Denna kurs vänder sig till er som arbetar i skolan och som vill lära sig mer om motorisk träning och motorikobservationer i skolan. Kursen beställs och tider bokas i samråd med kursledaren .

Föreläsning: Positivt beteendestöd i förskolan

Positivt beteendestöd (PBS) är ett förhållningssätt som bygger på inlärningspsykologi och syftar till att främja utveckling och livskvalitet samt förebygga och minska olika typer av problemskapande beteenden.

Instruktörskurs i grundläggande HLR (hjärt-lungräddning) för idrottslärare

Instruktörskurs i grundläggande HLR (hjärt-lungräddning) för idrottslärare

Utbildningen vänder sig till legitimerade idrottslärare som redan har en grundläggande utbildning i vuxen HLR, och som är intresserade att genomföra utbildning för skolpersonal i grundläggande HLR. Efter genomgången instruktörsutbildning i vuxen HLR ska den blivande instruktören kunna genomföra grundutbildning och repetitionsutbildning i vuxen-HLR med stöd av HLR- rådets standardiserade kursmaterial.

Måltidspedagogik-nätverk Oktober

Måltidspedagogik-nätverk Oktober

Välkommen till en introduktion i måltidspedagogik. Du får veta mer om hur måltidspedagogik kan bidra till vårt pedagogiska arbete och arbete med måltiderna.

Sidan uppdaterades: