Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om oss

Skuru skola är en liten skola med hög kvalitet från förskoleklass till årskurs 9.

Att vara en mindre skola skapar trygghet och närhet mellan elever och personal. Skolan arbetar ständigt med elevutveckling på individ- och gruppnivå som bland annat resulterat i mycket hög gymnasiebehörighet.

Vi har en stabil personalgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet vilket bidrar till en undervisning på hög nivå. Genom elevrådet är skolans elever med och påverkar och samtidigt lär sig hur demokratiskt beslutsfattande fungerar.

I skolans kök tillagas god och näringsriktig mat som ger mätta och glada elever. Vi har flera aktiva samarbeten med andra skolor. Skuru skola ingår i Skuru-Duvnäs rektorsområde.

Ektorps skola och Skogsstigens förskola flyttar tillfälligt till Skuru skola och förskola hösten 2023

Ektorps skola ska ersättas av en helt ny F-9-skola med förskoleverksamhet. Under byggtiden huserar barnen, eleverna och skolans medarbetare hos oss på Skuru skola och förskola där det finns lediga lokaler. Enligt plan har eleverna och barnen från Ektorp och Skogsstigen flyttat in i Skuru skola och förskola lagom till skolstart 2023. Nya Ektorps skola och Skogsstigens förskola beräknas vara färdigställd till sommaren 2025.
Läs mer om flytten på Ektorps skolas webbsida.

Sidan uppdaterades: