Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vägar till arbete

Det finns viktig information

Planerat systemunderhåll av vissa e-tjänster tisdag den 21 september – dessa e-tjänster är otillgängliga med start på morgonen, cirka kl.08.30. Underhållet förväntas vara klart kl.14.

Vägar till arbete

Behöver du stöd för att komma ut på arbetsmarknaden oavsett arbetslivserfarenhet eller önskemål om bransch? Har du som ung svårt att hitta rätt studieväg eller ett arbete? Har du länge varit långt från arbetsmarknaden och kanske har en psykisk eller medicinsk funktionsnedsättning som hindrar dig från att komma i arbete? Är du nyanländ i Sverige och vill etablera dig på arbetsmarknaden? Eller siktar du in dig på att sommarjobba i Nacka kommun? Då hjälper vi på Arbetsmarknadsgruppen dig på vägen!

Hur vi kan hjälpa dig

Om du väljer Arbetsmarknadsgruppen som jobbexpert är vi ditt stöd om du beviljas Jobbpeng grund, Förstärkt jobbpeng eller Studie- och arbetsintroduktion som du ansöker om his din karriärvägledare. Om du har en psykisk funktionsnedsättning och behöver sysselsättning är du varmt välkommen att välja oss när ansöker om stöd. Som jobbexpert är vi också ditt stöd om du beviljas Offentligt skyddad anställning (OSA) eller Studieförberedande praktik (SFP). Vi ansvarar också för kommunens feriejobb till ungdomar och sommarverksamhet samt bedriver det unika skolgårdsprojektet i samverkan med Nackas skolor. Nytt hos oss är att vi också erbjuder kompetensvalidering. Länka vidare i toppmenyn eller i bildspelet om du vill veta mer.

Arbetsmarknadsgruppen

Arbetsmarknadsgruppen är kommunens egna jobbexpert och erbjuder dig ett varierat stöd oavsett arbetslivserfarenhet eller önskemål om arbetsplats. Vi har ett omfattande kontaktnät bestående av företag och arbetsplatser, inom alla branscher och yrken. Vi samarbetar även med Nacka, Stockholms stad och andra närliggande kommuner. Andra samarbetspartners är Arbetsförmedlingen, utbildningsanordnare, socialtjänst och primärvård. Vi har lång erfarenhet av att matcha arbetssökande mot lämpliga arbetsplatser, och har fått stort positivt gensvar från arbetssökande och arbetsgivare.

Här hittar du oss

Arbetsmarknadsgruppen
Smedjegatan 18 plan 5 (Sickla)
Telefon: 08-718 99 30

Josefin Zouiten
Verksamhetschef
Förebyggande insatser
Epost: josefin.zouiten@nacka.se
Telefon: 08-718 78 90

Anna Åkesson
Biträdande verksamhetschef
Förebyggande insatser
Epost: anna.akesson@nacka.se
Telefon: