Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Infomentor

Information och inloggningsguide om InfoMentor för vårdnadshavare: www.nacka.se/infomentor

InfoMentor nås via webbläsare och fungerar på alla datorer, läsplattor och smarta telefoner. Vårdnadshavare och elever har samma vy med översiktliga boxar, kallad InfoMentor Hub.

Logga in med BankID

Använd ditt BankID både på datorn och i webbläsaren i telefonen/läsplattan. Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning som gäller för alla egna barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Logga in med användarnamn och lösen

Du kan erhålla inloggningsuppgifter till InfoMentor från förskolan eller skolan. Du behöver legitimera dig för att kvittera ut inloggningsuppgifterna och förskolan/skolan avgör hur dessa distribueras. Logga in på dator eller mobil enhet via inloggningslänk till InfoMentor. På grund av datskyddsförordningen kommer du som loggar in med användarnamn och lösen inte att komma åt alla delar som man gör när man loggar in med BankID.
Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning som gäller för alla egna barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Då all information inte blir tillgänglig om man loggar in med användarnamn, ser skolan helst att ni använder er av BankID för att logga in. Har ni ingen möjlighet att skaffa mobilt BankID, maila skolan (ekliden@nacka.se) så förbereder vi ett användarnamn och lösenord åt er.

Sidan uppdaterades: