Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
14:00 - 16:30
Plats
Nacka stadshus
Adress
Granitvägen 15
Målgrupp
Alla medarbetare
Arrangör
Verksamhetsstödet Team digital kompetens
Pris
Gratis

Kompensatorisk eftermiddag

Den 17 september, kl 14.00-16.30 i Nacka Stadshus, blir det tillfälle att få lära sig mer om våra kompensatoriska verktyg. Företagen, vars program vi har kommunlicens för, kommer att finnas på plats och berätta mer om/visa sina program och det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor.  

Eftermiddagen vänder sig till dig som redan arbetar med våra kompensatoriska verktyg och vill lära mer eller du som är nyfiken på att komma i gång och vill få koll på vilka verktyg som finns. Detta är alltså inte en dag enbart för specialpedagoger utan beror mer på vilka verktyg du använder/vill använda i din undervisning.

Barn och elevhälsans stödteam kommer att finnas på plats och berätta om hur de arbetar. Slutligen blir det en eftermiddag där man får möjlighet att träffa kollegor och utbyta erfarenheter.

En inbjudan kommer att läggas upp efter sommaren men till dess - notera dagen!

Om du skulle ha några frågor, maila nkssupport@nacka.se

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3089602,"lng":18.1597963},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Granitvägen 15</div>"}]}

Sidan uppdaterades: