Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för bedrägerimail! Vi har uppmärksammat ett större flöde utav bedrägerimail som cirkulerar. Var uppmärksam innan du trycker på länkar och bifogade filer.

Nackas kommunala skolor

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Nackas skolor arrangerar ämnesdidaktisk dag med undervisning och kunskapsdelning i fokus

Hur kan undervisningen utformas så att varje elev kan utvecklas maximalt? Det ska cirka 800 lärare i förskoleklass, grundskola, särskola och fritidshem samt studie- och yrkesvägledare i Nackas kommunala skolor utforska tillsammans med tio toppforskare på en ämnesdidaktisk dag den 1 november.

Tio pedagoger inom Nackas kommunala skolor och förskolor nominerade till utmärkelsen Lära!

Tio pedagoger inom Nackas kommunala skolor och förskolor är nominerade till utmärkelsen Lära! De nominerade jobbar på: Nacka gymnasium, Vilans skola, Stavsborgsskolan, Sigfridsborgs skola, Orminge skola, Myrsjöskolan, Långsjöns förskola, Saltsjöbadens samskola, Källans förskola.

Kan en robot hjälpa hemmasittare?

Hur kan roboten AV1 från No Isolation användas med elever som är hemmasittare med målet att eleverna ska komma tillbaka till skolan?

Sigfridsborgs skola inviger helt ny skolbyggnad

Den 10 september klockan 13.00 sker den officiella invigningen av nybyggda Sigfridsborgs skola i Älta. Den nya skolan kan ta emot cirka 800 elever från förskoleklass till och med årskurs sex.

Visar 5 av 32 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: