Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Nackas kommunala skolor

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Nu öppnar ansökan till Myrsjö och Skuru-Duvnäs resursskolor

I höst startar Nackas nya resursskolor för elever i årskurs 1–9 med en diagnos inom autismspektrum. Ansökan kan göras från 31 mars till och med 21 april.

Robert Rizzo tog steget och utbildade sig till barnskötare

Nackas kommunala skolor och förskolor samarbetar med Addera kompetens för att få fler utbildade medarbetare. Robert Rizzo tog chansen att vidareutbilda sig och efter kvällsstudier på distans, parallellt med att han jobbat, är han nu färdig barnskötare.

Normmedvetenhet, ”Mångfald istället för enfald”, Go international

Missa inte mars månads digitala föreläsningar, av medarbetare – för medarbetare: Vad innebär det att vara normmedveten och varför är det viktigt? Det berättar Emma Wilhelm om den 7 mars. Den 8 mars ger Aisha Lundgren Aslla och Franziska Forssander konkreta exempel på hur du kan stärka solidariteten genom att synliggöra olikheter. Den 20 mars berättar Carina Meikle om hur du kan jobba med ämnesövergripande projekt med andra skolor runt om i världen.

Vad vill barnen ha i sina drömmars stad?

Äppelträd, slott, pizzeria, båt och djurpark är en del av innehållet i den färgstarka modellstaden som barnen skapat och som nu finns i Nacka stadshus. Välkommen till utställningen om framtidens stad – skapad av barnen på Kristallens förskola.

Populära gymnasieskolan YBC i Sickla växer

Nu är avtal tecknat med Atrium Ljungberg om att utöka lokalerna för den kommunala gymnasieskolan YBC (Young Business Creatives) i Sickla. YBC är en populär skola och i och med avtalet kan skolan utöka antalet platser från dagens 630 till cirka 1 000 platser hösten 2025.

Visar 5 av 64 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: