Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Nackas kommunala skolor

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Elever uppfinner för en bättre värld

Silbrunnen, Regnkraft, The Worlds Water, Sea Charger, Skräpplockaren och Meteri är namnen på de vinnande bidragen i innovationstävlingen Hållbar utmaning som gick av stapeln den 5 maj i samband med Nacka företagarträff.

2021 års mottagare av Kvalitetspriset Fjädern

Den 28 april uppmärksammades 2021 års mottagare av Kvalitetspriset Fjädern på ett möte med alla skolledare inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Nacka gymnasiums skolbibliotek i världsklass för tionde året i rad

Nacka gymnasiums skolbibliotek har för tionde året i rad utsetts till ett skolbibliotek i världsklass av fackförbundet DIK.

Nackaelever sätter ljus på en hållbar klädkonsumtion i samband med Earth Hour

I samband med Earth Hour den 26 mars genomför låg- och mellanstadieelever på 18 av Nackas kommunala skolor ett projektarbete som handlar om att lära sig mer om textiliers påverkan på miljön och vad de själva kan göra för att skapa ett hållbart samhälle. Elevernas arbeten kommer att ställas ut i Dieselverkstaden från och med den 29 mars.

Dags att söka kvalitetspriset Fjädern 2022!

Är du lärare i förskola eller skola? Leder dina insatser till bättre resultat för barn och elever? Är det dags att dokumentera det du är bra på och sprida din kunskap till andra?

Visar 5 av 42 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: