Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Nackas kommunala skolor

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Rektorer från Sydkorea besöker Nackas kommunala skolor!

Den 25–27 oktober besöker 20 biträdande rektorer från Sydkorea Nackas kommunala skolor. Rektorerna kommer från Gyeongsangnam Province Office of Education (GOE).

Nackas kommunala skolor sätter lärmiljön i fokus

Den 17–20 oktober får Nackas kommunala skolor och förskolor besök av Peter C Lippman som är en arkitekt, skoldesigner och lärmiljöforskare verksam i Australien. På programmet står praktiska workshops i klassrum, föreläsningar, rundvandringar och rådgivning kring nybyggnation av skolor.

Shaju Kohinoor är ny rektor för Skuru-Duvnäs rektorsområde

Nackas kommunala skolor och förskolor välkomnar Shaju Kohinoor till tjänsten som rektor för Skuru-Duvnäs rektorsområde. Som rektor för rektorsområdet blir han strategiskt ansvarig för den pedagogiska utvecklingen i fyra skolor och fem förskolor. Hur känns det inför det nya jobbet?

Sickla skola rustas upp och moderniseras

Nu tas nästa viktiga steg i utvecklingen av en levande stadsdel i Sickla och satsningen på Nackas skolor. Sicka skola ska renoveras och byggas ut för att ta emot fler elever i ett expanderande Nacka. Moderna och flexibla lokaler ska kombineras med skolområdets historiska 50-talsarkitektur. Sickla skola beräknas stå klar 2025.

Välkommen Johan Lundström – ny rektor på Nacka gymnasium!

Johan Lundström är ny rektor på Nacka gymnasium - en av Sveriges största och bästa gymnasieskolor. Hur har den första månaden på jobbet varit?

Visar 5 av 48 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: