Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Nackas kommunala skolor

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Fler särskilt yrkesskickliga förskollärare inom Nackas kommunala förskolor

Under 2024 kommer Nackas kommunala skolor och förskolor att utse ytterligare fem särskilt yrkesskickliga förskollärare. Målet är att det ska finnas en särskilt yrkesskicklig förskollärare som driver utveckling inom varje rektorsområde.

Matteklubben utmanar med kluringar

Vissa är intresserade av musik och andra av att spela fotboll. Dessa intressen kan ofta odlas på fritiden. Men för de elever som tycker att matematik är bland det häftigaste som finns kan det vara svårare att få utmaningar. Därför finns Matteklubben!

Nackaelever har fokus på återvinning i samband med Earth Hour 

Inför Earth Hour den 23 mars arbetar elever i låg- och mellanstadiet på 19 av Nackas kommunala skolor med ett projekt om avfallets påverkan på miljön. Den 26 mars till och med den 9 april kommer elevers arbeten att ställas ut i Nacka forum. 

YBC först med e-signering av kursbetygskataloger

Nackas kommunala gymnasieskola YBC är först i landet med digital signering av kursbetygskataloger. Den nya lösningen förenklar för lärarna och minskar administrationen kring betygshanteringen.

Regionfinalen i International Language Competition samlar elever från hela regionen i Stockholm med omnejd

Den 14 mars samlas skolor från hela Stockholmsregionen med omnejd på Nacka gymnasium, i Nacka Aula, för den efterlängtade regionfinalen i International Language Competition (ILC). Denna prestigefyllda nationella språktävling täcker fem olika språk: spanska, franska, tyska, engelska och svenska.

Visar 5 av 91 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: