Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Årets lärinnovatör!

Stort grattis till Jonas på Samskolan som är årets mottagare av Nacka kommuns nya utmärkelse LÄRA framröstade av Nackaborna i kategorin årets lärinnovatör!

Årets lärinnovatör rörelse: Jonas Lundberg, Saltsjöbadens Samskola

I kategorin Årets Lärinnovatör är Jonas Lundberg på Samskolan framröstad av nackaborna till mottagare av den nya utmärkelsen LÄRA. Sex pristagare som inspirerar och engagerar Nackas elever inom digitalisering och rörelse har röstas fram i tre olika kategorier; Årets lärspridare, Årets lärinnovatör och Årets lärteam. Samskolan tog hem priset i kategorin lärinnovatör. Utmärkelsen har skapat mycket engagemang bland Nackaborna med 170 nomineringar och över 3000 röstningar på kommunens hemsida.

Jonas har eleven i fokus och bygger relationer med alla elever på skolan. Han erbjuder eleverna meningsfulla rastaktiviteter med rörelse och övningar. Övningarna är lustfyllda och engagerande för att främja lärandet och förbättra elevernas hälsa.

I en snabbföränderlig värld ställs allt högre krav på medarbetare och team att hitta nya arbetssätt och att våga vara innovativa, hela tiden med lärandet och elevernas bästa i fokus. Att hitta inspiratörer i skolan som gör det lilla extra för att bidra till ökad kvalitet och ökad måluppfyllelse i sin verksamhet är viktigt för att uppmuntra och bekräfta det goda arbete som görs i våra skolor och förskolor.

Sidan uppdaterades: